DOBRO POZNAJE SITUACIJU: Igrao je u Zvezdi, a sada je ISHVALIO Plavšića (FOTO)

22.06.2017. 12:41
Piše:
Srbija Danas
Srđan Plavšić / Izvor: MN Press
Srpski vezista trenutno na EP u Poljskoj.

Srđan Plavšić iz dana u dan se pojavljuje na stranicama štampe u Škotskoj, a razlog je mogućnost da pređe u slavni Seltik. Prvo se pojavila informacija da će sportski direktor kluba iz Glazgova uživo gledati vezistu Crvene zvezde na Evropskom prvenstvu u Poljskoj (više pročitajte OVDE), a onda je za komentar pozvan i Miodrag Krivokapić. Nekada igrač crveno-belih (kasnije Dandija i Madervela), a sada trener mlađih kategorija u Seltiku pohvalio je Atomskog mrava. 

STIGAO U BEOGRAD: Zvezda NAŠLA štopera u Brazilu! (VIDEO)

TRENER ČUKARIČKOG NA ZADATKU: Lalatović DOVODI POJAČANJE u Zvezdu (FOTO)

- Reč je o dobrom igraču, posebno što je za fudbalere sa tog područja karakteristično da su dobri tehničari. U Srbiji, ljudi su mi pričali da je dobar. Zvezda je veliki klub i niko ne bi trebalo da bude iznenađen ako pređe u Seltik. Nije na nivou kao pre 20-ak godina, ali je i dalje veliki klub - rekao je Krivokapić za Ivning Tajms

Miodrag Krivokapic / Izvor: MN Press

- U Omladinskoj školi postoji dobar sistem i već su stvarali dobre igrače. Nažalost, lige nije kvalitetna kao što je nekada bila, ali je, ponavljam, Crvena zvezda veliki klub sa mnogo navijača, sa velikim očekivanjima. I ja, kada sam došao u Škotsku, morao sam da se navikavam. Način igre je drugačiji, u odnosu na Srbiju. U Škotskoj, igra se brže agresivnije, nego u ostalim delovima Evrope. Često se ovaj fudbal potcenjuje, ali je mnogo bolji nego što se priča i misli - zaključio je Krivokapić. 

Piše:
Srbija Danas
22.06.2017. 12:41
Pogledajte više