DOKAZAO LJUBAV PREMA ZVEZDI: Krstičić ispričao ANEGDOTU dok je je bio član AEK-a

02.07.2021. 14:14
Piše:
Srbija Danas
Nenad Krstičić, Mitar Mrkela, Dejan Stanković / Izvor: Foto: FK Crvena zvezda
Zanimljivo.

Posle dve i po godine u dresu AEK-a iz Atine, iskusni vezista Nenad Krstičič se vratio u Crvenu zvezdu gde je zvanično promovisan u petak.

FUDBAL JE I ŽENSKA STVAR: Stanija Dobrojević tipuje i to uz BRUTALNE KVOTE!

FUDBAL JE I ŽENSKA STVAR: Stanija Dobrojević tipuje i to uz BRUTALNE KVOTE!

UGOVOR NA GODINU DANA: Potpisao Bili Beron (FOTO)

UGOVOR NA GODINU DANA: Potpisao Bili Beron (FOTO)

RADONJIĆA JURI POLA EVROPE: Od transfera lovu dobija Partizan, a ne Zvezda

RADONJIĆA JURI POLA EVROPE: Od transfera lovu dobija Partizan, a ne Zvezda

Derbi četvrtfinala, prema poslednjim informacijama Kevin de Brujne će igrati, Eden Azar neće. Zato je Italija blagi favorit s kvotom 2,55 na dvojku, kec bi na koti 2,95 mogao da donese ozbiljnu zaradu. Pogledajte ostale kvote Mozzart kladionica za meč Belgija – Italija.

Krstičić se priključio saigračima na pripremama u Austriji, a nije mogao da sakrije osmeh zbog povratka u omiljeni klub.  

- Osećam se kao da nisam ni odlazio. Saigrači su me odmah prihvatili na pravi način. Znam da je Crvena zvezda prava porodica i već duže vremena mi je bila želja da se vratim. Sada se to ostvarilo. Sinoć sam stigao, hteo sam da odgledam utakmicu, ali nisam stigao, pa sam saigrače sačekao u hotelu. Presrećan sam što sam opet sa njima ovde. Upravo to me je najviše vratilo - emocija i ljubav prema Zvezdi. Kad sam otišao u Grčku, izgubio sam tu emociju za fudbalom. Ipak, igrati u Zvezdi je nešto posebno, to nema veze sa novcem, samo sa onim što osećaš. Hoću da nastavimo tamo gde smo stali - počeo je Krstičić.

Ne bira poziciju u timu, spreman je da odgovori svim zahtevima Krstičić.

- Gde trener kaže - tu ću igrati. Nisam tu odlučujem, već da pomognem ekipi koliko je moguće. Najbitnije mi je da budem spreman, jer kod Mistera znam još iz Italije kako to ide. Mora da se bude fit da bi se odgovorilo svim zahtevima.

Iako nije fizički bio u našem klubu, Krstičićevo srce je crveno-belom, o čemu govori da je pomno pratio sve naše utakmice.

- Dešavalo mi se da ne odem da odigram utakmicu tamo, kako bih gledao Zvezdu. Rekoh već, mnogo mi je nedostajalo sve ovo. Spreman sam da dam sve od sebe. Ispratio sam i meč sa Arisom juče iz hotela. Veoma su kvalitetna ekipa, igrali su lep fudbal prošle godine, ali to nisu pokazali protiv nas. Oni jesu tvrdi i agresivni, ali smo odigrali na pravi način i zasluženo pobedili. Imamo veći kvalitet od njih, videlo se. Nije bitan rezultat na pripremama, ali znači nam da se nastavi pobednički niz. Počeo sam i da "hvatam" šta je ono što Mister traži od igrača na terenu. Naravno, treba još da pričamo, ali želim što bolje da se uklopim.

Govorio je Krstičić o ambicijama za narednu sezonu i poznanstvu sa Kataijem.

- Došao sam ovde da nastavimo gde smo stali. Očekujem plasman u Ligu šampiona i duplu krunu. Naravno da sam svo vreme bio u kontaktu sa Kataijem. Igrali smo zajedno u Alavesu. Majstor fudbala. Drago mi je što ćemo ponovo igrati zajedno.

I za kraj, otkrio je Krstičić na šta prvo pomisli kada čuje Crvena zvezda.

- Ljubav, emocija. To je nešto što me veže za ovaj klub i zbog čega sam se vratio. Zvezda je ono zbog čega svaki čovek treba da igra fudbal. Pun stadion, sjajni navijači, veliki klub - zaključio je Krstičić.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

 

Piše:
Srbija Danas
02.07.2021. 14:14
Pogledajte više