ĐOROVIĆ ODREDIO SPISAK ZA CRNU GORU I MAKEDONIJU: Samo jedan izostaje zbog povrede (FOTO)

12.11.2018. 15:55
Piše:
Srbija Danas
Goran Đorović / Izvor: MN Press
Mečevi na programu 15. i 16. novembra.

Mlada reprezentacija Srbije koju predvodi selektor Goran Đorović iskoristiće novembarske termine za dve provere protiv Crne Gore i Makedonije. Prvi čovek mlade reprezentacije Srbije odlučio je da za ova dva meča pozove igrače rođene 1998. i mlađe, one koji će biti u konkurenciji za novi ciklus kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje startuje u drugoj polovini iduće godine. Do tada Orliće očekuje Evropsko prvenstvo za igrače u Italiji i San Marinu (16-30.jun 2019.) na kome se očekuje da Srbija bude u što jačem sastavu. Pored Srbije, plasman na EP izborili su Španija, Nemačka, Francuska, Engleska, Belgija, Hrvatska, Danska, Rumunija, domaćin Italija, a posle baraž duela Grčka - Austrija  i Poljska - Portugal dobićemo preostala dva učesnika šampionata.

Reprezentativac Srbije osvojio titulu, čestitao i FSS (FOTO)

ZAOŠTRAVA SE PRED MEČ LIGE NACIJA: Crnogorci bi da osvoje Beograd

Za predstojeću akciju u Crnoj Gori Orlići su se okupili danas u hotelu “M” a onda otputovali u Crnu Goru gde će biti smešteni u hotelu ''Splendid''. Sa spiska koji je objavio selektor nedostajaće samo Luka Ilić (Breda) zbog povrede, kao i napadač Radnika Igor Zlatanović, koji će se saigračima iz reprezentacije priključiti posle meča u Kupu Srbije koji njegov klub igra u sredu protiv Javora. Na spisku se nalaze se: Marko Ilić (Voždovac), Aleksandar Stanković (Grafičar), Dušan Marković (Rad), Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Nikola Tričković (Rad), Erhan Mašović (Trenčin), Strahinja Bošnjak (Zemun), Dušan Joković (Sesvete), Nikola Pejović (Empoli), Zarija Lambulić (Proleter), Jovan Vlalukin (Teleoptik), Stefan Veličković (Čukarički), Uroš Račić (Valensija), NJegoš Petrović (Rad), Aleksandar Đorđević (Čukarički), Petar Mićin (Udineze), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Luka Adžić (Anderleht), Veljko Birmančević (Čukarički), Strahinja Jovanović (Proleter), Igor Zlatanović (Radnik), Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Nikola Gajić (Vojvodina), Đorđe Jovanović (Lokeren).

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press

Prvi meč Srbija igra protiv Crne Gore, 15. novembra u 13 časova na stadionu pod Malim brdom u Petrovcu, a dan kasnije sastaje se sa Makedonijom u Sportskom centru FS CG u Podgorici, takođe od 13 časova. 

 

Sve najnovije sportske vesti možete pročitati OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
12.11.2018. 15:55
Pogledajte više