ĐUKIĆ: Potreban nam je štoper, ali ne žurimo

26.06.2017. 18:08
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Đukić / Izvor: Srbija Danas
Partizan se priprema na Zlatiboru za novu sezonu.

Fudbaleri Partizana u nedelju su stigli u slovenačke Moravske Toplice, gde će odraditi najvažniji deo prirprema za novu sezonu. Trener Partizana Miroslav Đukić još uvek ne može, prema prvobitnom planu, da računa na Leonarda (pročitajte OVDE), a problem mu predstavlja i činjenica da još nije angažovan igrač na deficitarnoj poziciji štopera.

VUJOŠEVIĆ: Zvezda nema probleme kao Partizan

KAD VELIKI GROBAR DRIBLA NA SVADBI ULTRA DELIJE: 3 promene Bogdanovića kod Tea i Jelisavete (HIT FOTO)

Pošto su se izjalovili pregovori sa Milanom Mitrovićem i Marko Simićem, a nema ništa ni od dolaska Žarka Markovića, u Partizanu su se okrenuli Nemanji Miletiću iz belgijskog Vesterloa.

- Miletić nije jedini koga smo gledali, uveliko radimo na dovođenju pojačanja na štoperskoj poziciji. Ne žurimo, videćemo koliko je realno da Miletić dođe – istakao je trener crno-belih Miroslav Đukić.

Problem oko dolaska Miletića mohlo bi da bude obeštećenje Vesterlou, jer nekadašnji defanzivac Vojvodine ima ugovor na još godinu dana.

U iščekivanju novih igrača, Partizan će u utorak odigrati prvu kontrolnu utakmicu u Sloveniji, a rival je austrijski drugoligaš Kapfenberg od 17.30 časova.

Piše:
Srbija Danas
26.06.2017. 18:08
Pogledajte više