ĐUKIĆA NI KUP NE SPASAVA: Evo ko će VODITI Partizan u sledećoj sezoni i jurišati na plasman u Ligu Evrope (FOTO)

19.04.2018. 14:47
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Đukić / Izvor: MN Press
Crno-beli sa novim trenerom čekaju nove izazove.

Kap je definitivno prelila čašu. Poraz u 157. derbiju, a zatim i neuspeh na Banovom Brdu uz oba puta katastrofalnu igru, presudile se Miroslavu Đukiću. Definitivno je izgubio poverenje čelnika crno-belih, ali i navijača.
Povici koju si odjekivali stadionom Čukaričkog: "Đuka, odlazi, Đuka, odlazi", jasno govori da je Đukić završio misiju u Humskoj. Ipak, nezvanično se seznaje da ga raskida saradnje neće spasiti ni eventualno osvajanje Kupa Srbije i sve pobede do kraja sezone.

POSLE HITNOG TROČASOVNOG SASTANKA: Poznato ko će biti trener Partizana do kraja sezone

ZA 12 MESECI CENU MU DRASTIČNO SKOČILA: Partizanov BISER danas vredi 30 MILIONA evra (FOTO)

Vladimir Ivić / Izvor: Profimedia

Postoje samo dva kandidata koji mogu da naslede već sada bivšeg trenera Partizana. Najpre će ponovo razgovarati sa Vladimirom Ivićem. Nekadašnji as crno-belih se još zimus pominjao kao Đukićev naslednik, ali do saradnje nije došlo. Ovoga puta predsednik Vučelić i njegovi saradnici biće daleko uporniji.

Ilija Stolica / Izvor: MN Press

Ukoliko ipak ne dođe do dogovora sa Ivićem, Ilija Stolica se može smatrati novim trenerom Partizana za sezonu 2018/19. Možda bi perspektivni stručnjak već sada bio u Humskoj, da ove sezone već nije vodio Voždovac i Vojvodinu, a po pravilima FSS u jednoj sezoni ne može da predvodi tri kluba u jednoj sezoni. Zato će morati da sačeka još nešto manje od dva meseca.  

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
19.04.2018. 14:47
Pogledajte više