ĐUKIĆU SE DRMA KLUPA: Ostaće u Humskoj samo pod jednim USLOVOM (FOTO)

23.10.2017. 08:13
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Đukić / Izvor: MN Press
Uprava crno-belih mu postavila ultimatum.

Miroslav Đukić ostaće trener fudbalera Partizana samo do januara, a potom će uprava crno-belih odlučiti da li da mu potraži zamenu, saznaje Informer!

ĐUKIĆ OTKRIO RAZLOG: Stojković zbog lakše povrede nije branio protiv Bačke (FOTO)

SAD JE SVE JASNO: Zbog OVOG RAZLOGA je BAŠ Jevtović šutirao penal (FOTO)

Posle Partizanovog remija sa Skenderbegom u Albaniji (0:0) u 3. kolu Lige Evrope, ponovo je po kuloarima počelo da se šuška da Miroslav Đukić broji poslednje dane na klupi crno-belih i da će ga svaki naredni kiks koštati posla. Olakšavajuća okolnost je što je Đukić samo jednom ove sezone mogao da u isto vreme računa na Tošića, Sumu i Jankovića.

UPRAVA PITA GROBARE: Koliko volite svoj klub? (FOTO)

ISKREN DO KOSKE: Amerikanac o Beogradu, ali i o igri Partizana

Miroslav Đukić / Izvor: MN Press

Navodno, Đukiću se zamera što ekipa nije napredovala u odnosu na početak sezone i nikako ne može da uđe u seriju pobeda. Čak se pričalo da bi poraz od Skenderbega sigurno bio koban po njega. Prema saznanjima Informera, iskusni stručnjak će na klupi ostati sigurno do januara i kraja jesenje polusezone, a onda će u zavisnosti od učinka u Ligi Evrope i Superligi Srbije biti poznata sudbina bivšeg selektora Srbije i nekadašnjeg trenera Valensije.

 - Đukić je od uprave dobio rok da do januara popravi igru, plasira se u nokaut fazu Lige Evrope, dođe na prvo mesto u Superligi ili bar ostane u ravnopravnoj trci za titulu sa Crvenom zvezdom. Nakon toga, razgovaraće s rukovodiocima i videće da li nastavlja da vodi Partizan ili će dobiti otkaz. Naravno, opcija smene neće biti isključena ni u međuvremenu, a desiće se ako crno-belima kola baš krenu nizbrdo i izgube utakmice koje su zacrtali kao sigurne pobede - objašnjava izvor Informera upućen u dešavanja u Partizanu.

 

Piše:
Srbija Danas
23.10.2017. 08:13
Pogledajte više