ENGLEZI TVRDE: Klop donosi ODLUKU koja se NIMALO neće SVIDETI Šaćiriju! (FOTO)

05.11.2018. 08:44
Piše:
Srbija Danas/Mozzartsport
Klop / Izvor: Reuters
Meč četvrtog kola Lige šampiona igra se u utorak (18.55).

Još jedan dan ostao je do spektakla na Marakani i duela četvrtog kola između Crvene zvezde i Liverpula. Prošlogodišnji finalista Lige šampiona sa nikad većim samopouzdanjem stiže u Beograd, što su u izjavama potvrdili Džerdan Šaćiri (pročitajte OVDE) i Virdžil van Dajk (o tome pročitajte OVDE).

ODLUKA O KOJOJ BRUJI EVROPA: Posle Matićevog POTEZA oglasio se i britanski San! (FOTO)

SRPSKA SLOGA NA TVITERU! Nemanja Matić ZAPALIO ceo svet, osetićete se PONOSNO posle ovih reči! (FOTO)

Šaćiri / Izvor: Reuters

LUDNICA U PRAGU: Kanga STRELAC za Spartu u velikom derbiju Češke! (VIDEO)

Liverpul Eho i britanski Telegraf, uvek dobro upućeni u dešavanja na Enfildu, ipak, došli su do saznanja da bi Jirgen Klop mogao da napravi neznatne korekcije u timu, koji je slavio sa 4:0 u prvom meču.

Naime, obzirom da se oko dolaska Džerdana Šaćirija u Beograd, posle provokacija selekcije Srbije na Mondijalu u Rusiji, digla velika buka, menadžer Redsa razmatra mogućnost da ostavi švajcarskog reprezentativca u Engleskoj.

Ovi mediji podsećaju i da je Šaćiri već bio na meti navijača Crvene zvezde pre 14 dana u trećoj rundi Lige šampiona, iako je fanovima gostujućeg kluba bilo zabranjeno da prisustvuju meču na "Enfildu".

Zato će Jirgen Klop ozbiljno razmisliti o svim mogućim posledicama, pre nego što preseče, obzirom da ne želi da se fudbalski spektakl pretvori u bilo kakav cirkus.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Mozzartsport
05.11.2018. 08:44
Pogledajte više