EVERTON OBEĆAO GROBARIMA: Dočekaćemo PROLEĆE u Evropi! (FOTO)

03.11.2017. 22:14
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: MN Press
Partizan pobedio Skenderbeg.

Partizan je pobedom nad Skenderbegom (2:0) otvorio vrata drugog kruga u Ligi Evrope. Nije bilo slabog mesta u timu Miroslava Đukića, ali učinak Evertona Luiza zaslužio je posebnu pažnju.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Zvezda Parižana želi da se VRATI kući! (FOTO)

POVRATAK MEĐU CRNO-BELE: Bivši igrač Partizana PONOVO na Brdu! (FOTO)

Stizao je vezista srpskog šampiona i napred i nazad, "ginuo" za svaku loptu i zasluženo ispraćen ovacijama Grobara sa stadiona u Humskoj. Uz malo sreće mogao je Brazilac i da se upiše u strelce, iako to nije učinio, navijači crno-belih su ga nagradili skandiranjem "Evi, Evi...".

Everton Luiz / Izvor: MN Press

GROBARI SE POHVALILI: U Partizan STIŽE NBA pojačanje! Na to se DUGO čekalo! (FOTO)

- Kako može da se oseća neko kad mu skandira 13.000 "grobara", pritom, nije rođen u Srbiji? Fantastično i privilegovano! Znate koliko moja porodica i ja volimo Partizan i Beograd, posle Brazila - ovo je moja druga kuća. Ljubav i podršku koju dobijamo svakodnevno od navijača na svakom koraku teško je opisati rečima - rekao je za "Novosti" Everton.

Konstitucijom i pojavom na terenu, svakom uteruje strah u kosti, međutim, kada izađe sa njega ljubimac Grobara postaje sušta suprotnost. Brižan otac i čovek koga bi svako poželeo za prijatelja.

- Saigrači se šale: Evi ćuti i radi, na terenu - jedno, privatno - drugo. To mi je u biti, profesionalac sam i tih 90 minuta na terenu pružam maksimum. Kao nagrada za sve su pobeda i aplauz publike i, pre svega, lično zadovoljstvo.

Srpski šampion je precrtao Skenderbeg i došao da mu samo pobeda nad Jang bojsom obezbeđuje evropsko proleće? 

- Ova pobeda nam je dala vetar u leđa, ali moramo da ostanemo pametni, ulog je veliki. Dobra stvar, sve je na nama! Verujem da možemo da dočekamo proleće u Evropi, nadam se da će da nas malo pogleda i sreća. Vreme je da prezimimo - zaključio je Everton.

 

Piše:
Srbija Danas
03.11.2017. 22:14
Pogledajte više