BUNJEVČEVIĆ KATEGORIČAN: Orlove može da VODI samo Srbin! (FOTO)

27.11.2017. 13:39
Piše:
Srbija Danas
Fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press
Nema više dileme.

Posle razlaza sa Slavoljubom Muslinom, koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Rusiji, Orlovi i dalje tragaju za novim vođom nacionalnog tima. Dve pobede na azijskoj turneji donele su jasan stav reprezentativaca i dizanje ruku da se Mladenu Krstajiću izbriše epitet "vd" ispred selektora, ali su u međuvremenu u red stali novi kandidati.

Bunja / Izvor: MN Press

JASNO KAO DAN: Partizan zbog JEDNOG razloga nije POBEDIO Spartak! (FOTO)

Naime, nekadašnji trener Crvene zvezde Valter Zenga rekao je za medije da bi rado seo na selektorsku klubu Srbije, međutim, potpredsednika FSS Gorana Bunjevčevića nije oduševila ideja Italijana.

- Odluku o selektoru donećemo kada razmotrimo sve kandidate koje imamo u vidu, kao i one koji se nude. Ipak, mislim da bi na Svetskom prvenstvu Srbiju trebalo da prevodi Srbin - rekao je Goran Bunjevčević.

POVRATAK U ISTORIJU: Može li Partizan da ponovi Dnjepar i da slavi nekog novog Mireta Radovića (VIDEO)

Prethodnih meseci, posle Muslinovog odlaska, kao kandidati da preuzmu brigu o Orlovima, pominjali su se: Dragan Stojković Piksi, Veljko Paunović, Ivan Jovanović, Aleksandar Stanojević...

OVO ĆE OBRADOVATI SVE ZVEZDAŠE: Novi PORAZ Kelna! Jarčevi TONU sve dublje! (VIDEO)

Reprezentativci Srbije su, ipak, bili oduševljeni saradnjom sa Krstajićem u mečevima protiv Kine i Južne Koreje, pa su Adem Ljajić, Ivan Obradović, kapiten Branislav Ivanović i ostali pružili maksimalnu podršku Mladenu Krstajiću.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
27.11.2017. 13:39
Pogledajte više