UEFA ODABRALA NAJBOLJEG IGRAČA LIGE ŠAMPIONA: Žoržinjo pobedio u JAKOJ konkurenciji!

26.08.2021. 19:23
Piše:
Srbija Danas
Žoržinjo / Izvor: Profimedia
Konkurencija je bila jaka.

Danas je od 18 časova održan žreb za grupnu fazu Lige šampiona. Najelitnije fudbalsko takmičenje počinje 14. septembra, a takmičenje po grupama se završava 8. decembra.

REPUBLIKA IRSKA OBJAVILA SPISAK: Evo koji tim NAPADA Piksijeve izabranike

REPUBLIKA IRSKA OBJAVILA SPISAK: Evo koji tim NAPADA Piksijeve izabranike

CRVENO-BELI REŠILI "GORUĆI" PROBLEM: Reprezentativac Crne Gore se vratio u Srbiju

CRVENO-BELI REŠILI "GORUĆI" PROBLEM: Reprezentativac Crne Gore se vratio u Srbiju

NAJBOLJI FUDBALER KLUŽA OPTIMISTIČAN: Čuda su MOGUĆA, nije Zvezda Jang Bojs

NAJBOLJI FUDBALER KLUŽA OPTIMISTIČAN: Čuda su MOGUĆA, nije Zvezda Jang Bojs

Crvena zvezda je jednom nogom u grupnoj fazi Lige Evrope, ali traži prvu duplu pobedu posle tri godine. Dvojka se plaća kvotom 2,50, tip da ćemo videti bar tri gola vredi kvote 2,00, a Kluž nema šta da čeka. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Kluž – Crvena zvezda.

Kapiten reprezentacije Danske Simon Kjer i lekarski tim na čelu sa Mortenom Boesenom koji su spasili život Kristijanu Eriksenu na utakmici evropskog prvenstva između Danske i Finske, odlikovani su od strane predsednika UEFE Aleksandra Čeferina.

Srpski fudbaler, osvajač Lige šampiona i Lige Evrope, Branislav Ivanović i Mikael Esjen učestvovali su u određivanju grupa ovogodišnjeg izdanja najelitnijeg takmičenja.

Branislav Ivanović i Mikael Esjen / Izvor: Reuters

Za najboljeg golmana proglašen je golman Čelsija Eduard Mendi. On je u redove Plavaca stigao iz francuskog Rena, a njegova uloga je bila presudna u osvajanju Lige šampiona.

Najbolji golman u ženskoj konkurenciji je čuvar mreže Barselone, Sandra Panjos.

Titulu najboljeg defanzivca u muškoj konkurenciji dobio je fudbaler Mančester Sitija Ruben Dijas, a u ženskoj konkurenciji Irena Paredes, igračica Barselone.

Najbolji igrač sredine terena je fudbaler Čelsija, Englo Kante, dok je fudbalerka Barselone Aleksia Putelas dobila titulu najbolje u ženskoj konkurenciji.

Za najboljeg napadača, proglašen je fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland, dok je titula najbolje u istoj konkurenciji pripala fudbalerki Barselone Dženifer Hermoso. Napadač Borusije je za Milionere u prošlogodišnjem izdanju Lige šampiona postigao deset golova.

Najbolji trener je Tomas Tuhel. On je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, a na klupu londonskog tima došao je 26. januara ove godine iz Pari Sen Žermena, dok je najbolji trener koji je vodio fudbalerke bio trener Barselone Luis Kortes.

Konačno, za najboljeg igrača prošlogodišnjeg izdanja Lige šampiona proglašen je vezista Čelsija Žoržinjo, dok je najbolja igračica bila Aleksia Putelas, koja je dobila i nagradu za najbolju igračicu sredine terena.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
26.08.2021. 19:23
Pogledajte više