FULAM DOVODI OZBILJNO POJAČANJE ZA BORBU ZA OPSTANAK: Mitrović dobija društvo iz Juventusa (FOTO)

21.01.2019. 16:29
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Mitrović / Izvor: Reuters
Bivši igrač Bajerna stiže u London.

Fulam je juče izgubio od Totenhema na svom stadionu rezultatom 2:1 golom u 93. minutu, što im je bio treći vezani poraz u Premijer ligi. Tim za koji nastupa Aleksandar Mitrović se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa čak sedam bodova manje od Njukasla koji je prvi iznad crte u borbi za opstanak. Upravi Fulama je jasno da je treneru Klaudiju Ranijeriju potrebno nekoliko pojačanja kako bi uspeo da spasi klub od ispadanja, pa je pre nekoliko dana na Krejven Kotidž stigao Rajan Babel iz Bešiktaša, a sada su se okrenuli Seriji A.

ZVER IZ SIBIRA: Ima samo 17 godina, zovu ga Hulk i prebiće i Mekgregora i Habiba zajedno! (VIDEO)

OSEĆAM SE FANTASTIČNO! Sjajno RASPOLOŽENI Novak, pitao ko je SLEDEĆI, a onda poručio Nišikoriju (FOTO)

Na meti kluba iz Londona je 31-godišnji defanzivac Juventusa Medhi Benatija koji je nezadovoljan minutažom ove sezone. Marokanac je u Seriji A odigrao 450 minuta, odnosno samo pet utakmica, a ne krije da bi voleo da se oproba na Ostrvu.

Transfer bi ipak mogao da propadne, jer nije sigurno da će Stara dama odlučiti da pusti svog štopera. Šampion Italije bi na taj potetz mogao da se odluči zbog činjenice da igraju na tri fronta, a povredom nekog od defanzivaca i eventualnom prodajom Benatije bi bili u velikom problemu.

Medhi Benatia / Izvor: Profimedia

Benatija je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Olimpikom iz Marseja, ali nije dobio priliku da zaigra za tim sa Veledroma, odakle je bio na pozajmici u Tursu i Lorijenu. Potom je nastupao za Klermon, Udineze, Romu i Bajern, a iz Minhena je stigao u Juventus.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka atletičarka Lolo Džons.

 

Piše:
Srbija Danas
21.01.2019. 16:29
Pogledajte više