GAJIĆ POSLE DEBIJA: Fenomenalan osećaj je igrati uz podršku Delija (FOTO)

17.02.2019. 10:05
Piše:
Srbija Danas
Milan Gajić / Izvor: MN Press
Defanzivac je odigrao prvu zvaničnu utakmicu u dresu Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Vojvodinu na prolećnoj premijeri (više pročitajte OVDE), a debi u crveno-belom dresu imao je mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić. On je poručio da se osećao fenomenalno tokom meča zbog podrške mnogobrojnih navijača sa tribina.

KLADIONICE SE IZJASNILE: Evo ko je FAVORIT u finalu Kupa Radivoja Koraća (FOTO)

KLADIONICE SE IZJASNILE: Evo ko je FAVORIT u finalu Kupa Radivoja Koraća (FOTO)

OGLASIO SE I SEVER: Zbog prebijanja Zvezdinih vaterpolista Delije su imale jasnu poruku (FOTO)

OGLASIO SE I SEVER: Zbog prebijanja Zvezdinih vaterpolista Delije su imale jasnu poruku (FOTO)

Beogradski crveno-beli su slavili protiv novosadskih u derbiju 22. kola Superlige Srbije rezultatom 4:0, ali Gajić je istakao da igračima nije bilo lako kao što rezultat pokazuje.

- Rezultatski gledano nije bila teška utakmica, ali nama na terenu nije bilo tako s obzirom na to da su pripreme tek završene. Teške su noge, videlo se to pogotovo kako se utakmica bližila kraju. Ipak, uspeli smo da održimo ozbiljnost i organizaciju igre. Sve šanse smo praktično iskoristili, realizacija je bila odlična i smatram da je to večeras odlučilo pobednika - rekao je defanzivac Crvene zvezde.

Milan Gajić / Izvor: Foto: FK Crvena zvezda

Na stadionu "Rajko Mitić" je bila odlična poseta, preko 22.000 gledalaca došlo je da uživa u utakmici.

- Imao sam pozitivnu tremu, dobro poznajem saigrače i bilo je lako uklopiti se. Posebnu buru emocija osetio sam prilikom izlaska na teren. Podrška sa tribina bila je fenomenalna. Ne sumnjam da će biti tako tokom cele polusezone. Zaslužujemo da nas podrže, očekujem da nam navijači i u Surdulici budu vetar u leđa. Osećaj igrati uz njihovu podršku je fenomenalan - izjavio je zlatni orlić sa Novog Zelanda.

Gajićeva prirodna pozicija je desni bek, ali je protiv Vojvodine igrao na levoj strani odbrane.

- Poslednjih nekoliko utakmica u Francuskoj sam igrao uz levu aut liniju pa mi nije bilo teško da se prilagodim. Ima sve svoje prednosti i mane, ali sam se osećao odlično, još da podignem fizičku spremu i sve će biti idealno - poručio je Gajić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda odbojkašica Crvene zvezde Milica Tasić.

 

Piše:
Srbija Danas
17.02.2019. 10:05
Pogledajte više