GENI SU TO: Najbolji igrač Austrije pun emocija pričao o Srbiji (FOTO)

04.10.2017. 09:14
Piše:
Srbija Danas/Blic
Fudbalska reprezentacija Austrije / Izvor: MN Press
Pomešana osećanja.

Naša fudbalska reprezentacija 6. oktobra u Beču (20.45) ima priliku da pobedom i definitivno obezbedi plasman na Mundijal u Rusiji. Međutim, to neće biti nimalo lako, jer domaćin želi da pruži jak otpor na svom terenu.

ZVEZDA U SLOVENIJI, A MILOJEVIĆ U PROBLEMU: Evo šta stvara GLAVOBOLJU treneru crveno-belih (FOTO)

POKAZUJE ŠTA ZNA: Teo postigao prvi koš u NBA, pa zatim podelio par BRUTALNIH asistencija (VIDEO)

Sigurno najveći adut u tom otporu Austrije je ''naše gore list'' Marko Arnautović, koji je pomešanih osećanja pričao o predstojećem duelu.

- Radujem se utakmici iako znam da mi neće biti lako zbog emocija. Volim Srbiju, pa ću osećanja da stavim na strani. Znam da će biti više od 40.000 ljudi na stadionu. Imao sam temperaturu u utorak, ali igraću, jer se ovakav meč ne propušta - rekao je Arnautović za "Blic", a potom otkrio i da čitav život navija za Crvenu zvezdu.

Marko Arnautović / Izvor: MN Press

- Porodica je tu podeljena. Otac mi je Partizanovac, dok ja ceo život navijam za Zvezdu. Ima tu peckanja kad je derbi, ali kad god srpski kubovi nastupaju u Evropi, navijam za njih. Tako i za Partizan u Ligi Evrope i voleo bih da što dalje dogura. Trebalo bi da bude zdravo rivalstvo - poručio je Arnautović, koji je rekao i da se neće radovati ukoliko postigne gol protiv Srbije.

- Ukoliko se upišem u strelce, normalno da se neću radovati, jer volim Srbiju. Uvek sam želeo da igram za Srbiju. Moj otac je razgovarao sa nekim ljudima kad sam imao 17 godina, ali iskrsli su neki problemi. Tada je selektor bio Antić, otac je pogurao tu priču, ali na kraju nismo uspeli i obukao sam dres Austrije - zaključio je Arnautović.


 

Piše:
Srbija Danas/Blic
04.10.2017. 09:14
Pogledajte više