PALA ODLUKA: Sad je jasno da li Đurđević OSTAJE u Pireju! (FOTO)

23.07.2018. 09:29
Piše:
Srbija Danas
Uroš Đurđević / Izvor: Profimedia
Stigao je kao veliko pojačanje.

Kada je bivši trener Olimpijakosa Besni Hasi insistirao na dolasku Uroša Đurđevića u Pirej, izgledalo je da se bivšem kapitenu Partizana smeši lepa karijera u Grčkoj. Smena albanskog stručnjaka i dolazak Pedra Martinsa na klupu crveno-belih, uticao je da dođe do korenitih promena u igračkom kadru.

Poznata teniserka stala na ludi kamen, po DRUGI put (FOTO)

PRED ŽREB U NIONU: Evo koji su klubovi NAJNEPOŽELJNIJI u Humskoj! (FOTO)

Marko Marin / Izvor: MN Press

ŽREB ZA LŠ: Zvezda čeka potencijalnog protivnika, među njima je i stari znanac (FOTO)

Među prvima Uroš Đurđević je platio ceh, baš kao i letošnja želja Crvene zvezde Marko Marin. U grupu prekobrojnih spada i štoper Bjorn Engels, kome su dani odbrojani u Pireju, pa je pomenuti trio vraćen sa priprema Olimpijakosa u Holandiji.

Prethodnih dana špekulisalo se da bi nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Srbije karijeru mogao da nastavi u Slovan iz Bratislave, interesovanje je pokazao APOEL iz Nikozije (posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona), kao i pojedini klubovi iz Italije.

Izvesni rastanci sa Đurđevićem, Marinom i Englesom samo su nastavili "čistku" u igračkom kadru crveno-belih. Prethodno su „Karaiskakis“ napustili: golman Proto, Bruno Vijana, Seba, Ođiđa Ofoe, Laifis i Botija koji se takođe jedno vreme dovodio u vezu sa Zvezdom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
23.07.2018. 09:29
Pogledajte više