GROBARI PREKINULI MEČ CRVENO-BELIH: Policija REAGOVALA na OVAJ način! (VIDEO)

19.11.2016. 19:38
Piše:
Srbija Danas
Grobari / Izvor: Profimedia
Nije moglo bez incidenata.

Partizan je teškom mukom savladao Bačku, ali mu ni to nije bilo dovoljno za drugu poziciju. Vojvodina je nastavila sa sjajnim igrama u jesenjoj sezoni i rutinski izašla na kraj sa Pazarcima (3:0). Meč 16. kola na „Karađorđu“, protekao je u senci iznenadnog incidenta.

Sredinom prvog poluvremena, desetorica navijača Partizana, ušli su na zapadnu tribinu i razvili svoju zastavu, a zatim pevali pesme o crno-belima. Jedan simpatizer Novosađana im je prišao, ali su organi reda sprečili veći sukob. Navijač Voše ostao je bez gornjeg dela odeće, koga su Grobari napali pirotehničkim sredstvom.Partizan je teškom mukom savladao Bačku, ali mu ni to nije bilo dovoljno za drugu poziciju. Vojvodina je nastavila sa sjajnim igrama u jesenjoj sezoni i rutinski izašla na kraj sa Pazarcima (3:0). Meč 16. kola na „Karađorđu“, protekao je u senci iznenadnog incidenta.

Sredinom prvog poluvremena, desetorica navijača Partizana, ušli su na zapadnu tribinu i razvili svoju zastavu, a zatim pevali pesme o crno-belima. Jedan simpatizer Novosađana, prišao im je, ali su organi reda sprečili veći sukob. Navijač Voše ostao je bez gornjeg dela odeće, koga su Grobari napali pirotehničkim sredstvom.

Kada je masa gledalaca, naklonjena crveno-belima krenula ka huliganima, pobegli su sa lica mesta, pa interventna jedinica nije ni morala da reaguje. Meč je zbog toga na kratko bio prekinut, ali je kasnije nastavljen, pa su Lalatovićevi izabranici postigli još dva gola i upisali nova tri boda.

Piše:
Srbija Danas
19.11.2016. 19:38
Pogledajte više