GROF ODGOVARAO NAVIJAČIMA: Pomalo o Kataiju, Ligi šampiona, "skautu" Donaldu... (VIDEO)

31.07.2016. 18:14
Piše:
Srbija Danas
Miodrag Božović / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Crvena zvezda
Šef struke crveno-belih dao zanimljiv intervju za Zvezda TV.

Navijači Crvene zvezde postavljali su pitanja šefu stručnog štaba Miodragu Božoviću. Ona su bila raznovrsna i brojna, a jedno je pobedilo. Tako smatra i popularni Grof, a priznaćete bilo je veoma originalno (na 5:30 snimka). Navijača je zanimalo da li više voli sportskog direktora Blaža Raosavljevića ili suprugu. 

- Više volim Blaža zato što sam razveden. Ako bih morao da biram između bivše supruge i Blaža, izabrao bih njega - kazao je Božović uz obećanje da će ga poljubiti uoči revanša sa Ludogorecom (utorak, 20.30). 

Ovo je bilo samo jedno od pitanja u intervjuu za Zvezda TV, a bilo je i drugih. 

UEFA JE TRAŽILA: Na Zvezdinom stadionu se BAŠ radi, a novina je MNOGO (FOTO)

Kako se oseća pred revanš kvalifikacija za Ligu šampion, bilo je jedno od pitanja. 

- Imam pozitivnu tremu, jer znam koliko je ova utakmica značajna, pre svega zbog finansija. Da zaradimo neki novac, ali i da popravimo rejting. 

Jedan od navijača je i poručio da se Aleksandar Katai ne prodaje, ni po cenu bankrota. 

- Sve ima svoju cenu i ja bih voleo da možemo da zadržimo ekipu i da ne prodamo nikoga, kao i da sledeće sezone dovedemo pojačanja na pozicijama na kojima je to potrebno. Ipak, ovde dugoročnih planova nema i ne mogu da garantujem da Katai neće da ode. 

ODREĐEN SUDIJA ZA REVANŠ: Već je sudio Zvezdi, a taj meč Delije pamte po DOBROM (VIDEO+FOTO)

Postavljeno je i pitanje o ulozi Mičela Donalda prilikom dovođenja igrača. Navodno, generalni direktor Zvezdan Terzić uzme imenik Holanđanina i onda se "krene na posao". Jedan od navijača je želeo da to proveri. 

PROŠAO BATIN DRIL: Donald "KRVAVO" radi i ZAUSTAVIĆE Ludogorecove Brazilce (VIDEO)

- Istina je da su neki došli zato što ih je on zvao, ali su dovođeni igrači koje sam ja hteo. Donald nam je pomogao jer o Zvezdi postoji loša slika da se stranci ne plaćaju i da ostaju dugovi. Ljudi su bili skeptični, ali je on pomogao kada su dolazili Le Talek i Fibel. 

Pričalo se i o već "čuvenoj" rakiji Sava Pavićevića. Tačnije, da li je Zvezdina odbrana lošija jer nema rakije. 

A ZVALI SU GA DEDA: Vukašin Jovanović otkrio kakva je LJUDINA njegov bivši saigrač (FOTO)

- Možda i zbog toga. Objektivno, igramo ofanzivno, pa protivnici stvaraju mnogo prilika. Što se rakije tiče, čekamo novu pošiljku - uz osmeh je rekao Božović. 

Jedan od navijača ga je upitao da li zna da je ista kvota bila na Lester da će osvojiti Premijer ligu kao i ona da će Crvena zvezda ove godine igrati finale Lige šampiona? U pitanju je kvota 5000.

- Nisam znao... Treba staviti neki dinar, velika je kvota - rekao je uz osmeh Božović.

Priznao je Božović i da zna da nikada neće biti popularan kao Dejan Savićević, kao i da bi više voleo da Zvezda uđe u Ligu šampiona nego da njega smatraju legendom.

- Želeo bih da bude zapamćen kao neko ko je Zvezdu uveo u Ligu šampiona. Mogu da pretpostavim kolika bi legenda bio da odvedem Zvezdu u Ligu šampiona, bio bi to neverovatan uspeh, ali samo nek mi uđemo u Ligu šampiona - ne moram ja da budem legenda - poručio je jednom navijaču.

Takođe je rekao da u svlačionici ne viče na igrače, da ne lupa vratima, da ne lomi table, već da ih hrabri i da ih savetuje. 

VESTI IZ RAZGRADA: Ludogorec MENJA NAPADAČE za Zvezdu!

Piše:
Srbija Danas
31.07.2016. 18:14
Pogledajte više