GROFA PITALI O PETRIĆU: A ON im uzvratio STIHOVIMA Miroslava Ilića (FOTO)

14.10.2016. 13:36
Piše:
Srbija Danas/D. N
Miodrag Božović / Izvor: MN Press
Crveno-beli u nedelju (15) dočekuju Čukarički.

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju, od 15 časova očekuje utakmica Superlige sa Čukaričkim. U duel sa gradskim rivalom ekipa Miodraga Božovića ulazi kao veliki favorit, ali je šef struke lidera na tabeli zadržao dozu opreza.

- Pred nama je teška utakmica, iako je Čukarički trenutno u nezavidnoj situaciji. Po kvalitetu igrača i po organizaciji kluba ne zaslužuju mesto na kojem se trenutno nalaze na tabeli. Sada je na njima da pokušaju da se izvuku iz te situacije. Promenili su trenera, sigurno će imati novi pristup igri. Za vreme reprezentativne pauze su stigli da se uigraju. I pored toga, znam da smo kvalitetniji i da zaslužujemo pobedu, sada je vreme da to pokažemo i na terenu - rekao je Božović koji neće moći da računa na povređenog Mihaila Ristića

- Ristić sigurno neće igrati, a još jedan igrač je povređen, ali njegovo ime ne smem da kažem. Zato što on tvdre da je zdrav - rekao je uz osmeh, dobro raspoloženi Božović.

Nagrade za davaoce krvi

U ponedeljak, u Medija centru Zvezdinog stadiona održaće se jubilarno, 10. dobrovoljno davanje krvi. Akcija će biti organizovana od 10 do 18 časova, a cilj je da dosadašnji rekord od 504 prikupljene jedinice bude oboren. Davaoce krvi čeka i posebno iznenađenje, popust u Delije šopu, i to od 20%.

Jedno od pitanja se odnosilo i na novog trenera Čukaričkog, Gordana Petrića, nekada igrača Partizana. Odnosno da li će on zbog toga imati dodatni motiv protiv crveno-belih. 

- Znate onu pesmu Miroslava Ilića "Prošlost moja nije sjajna bila"... Prijatelj sam sa Gordanom Petrićem, poznajemo se dugo. Bio je izvanredan igrač, iza njega je sjajna karijera, a na njemu je da se kao trener dokaže. Nadam se da mu to neće poći za rukom baš na Marakani - kazao je Božović u svom stilu.

Strateg Zvezde, tokom konferencije za medije takođe je prokomentarisao ekipu Čukaričkog, koja je trenutno pretposlednja na tabeli, sa samo sedam bodova. 

- Najjača strana protiv nas će im biti kontra, bez obzira što neko misli da će oni igrati ofanzivno, svaku ekipu na našem stadionu primoramo da igra na kontru. Posebnu pažnju moramo da obratimo na Fofanu, on je vrlo brz igrač. Nadam se da neće igrati Matić jer je on najbolji tehničar u ekipi, uz Docića. To su igrači koji mogu da naprave prevagu u njihovom timu. Nemam ništa protiv da pobedimo 4:3 ili 5:4, volim kada igramo napadački, kada ima dosta šansi i golova, samo, nadam se, što manje u našoj mreži - zaključio je Božović čiji je tim na liderskoj poziciji. 

Piše:
Srbija Danas/D. N
14.10.2016. 13:36
Pogledajte više