HAOS U NAJAVI: Milan TERA Gatuza! Na njegovo mesto dovodi bivšeg trenera Intera! (FOTO)

19.11.2018. 09:32
Piše:
Srbija Danas
Đenaro Gatuzo / Izvor: Profimedia
Na pomolu senzacionalan transfer u Seriji A.

Fudbalerima Milana ne cvetaju ruže u Seriji A. Slavni italijanski klub nikako da se vrati na stare staze uspeha, a poslednji poraz u velikom derbiju od Juventusa (1:2), još više je produbio krizu Rosonera.

Uprava tima sa San Sira uveliko razmišlja o promeni trenera, mnogi tvrde da su dani Đenaru Gatuzu odavno odbrojani i da je pitanje dana imenovanje novog šefa stručnog štaba.

LEV U PROBLEMU: Panceri žestoko oslabljeni protiv Holandije (FOTO)

EKSTRA MODA U TORINU: Juventus u narednu sezonu ulazi sa NOVIM dresovima! Izgledaju MOĆNO! (FOTO)

Đan Pjero Gasperini / Izvor: Profimedia

PRED ŽREB KVALIFIKACIJA ZA EP: Poznato u kom će šeširu Orlovi sačekati rivale u Dablinu! (FOTO)

Ono što bi moglo da razljuti navijače Milana, ali i njihovog gradskog rivala Intera je da rukovodstvo Rosonera želi da angažuje Đan Pjera Gasperinija.

Ništa ne bi bilo čudno da trener Atalante, nije svojevremeno sedeo na klupi Nero-Azura, dok je tokom karijere predvodio Đenovu, Palermo, Krotone i mlađe selekcije Juventusa.

Iskusni stručnjak ima 60 godina i prepoznatljiv je tome forsira mlade igrače, koji prolaze kroz akademiju kluba u kome radi. Ujedno, Gasperini ne krije želju da se osveti Interu koji ga je pre sedam godina smenio posle samo pet mečeva na klupi.

Zanimljivo da je tada Đan Pjero izgubio trofej Super kupa, izgubivši baš od budućeg kluba - Milana. Samo mesec dana posle toga, Inter mu je potpisao otkaz, zbog jednog remija i četiri neuspeha.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
19.11.2018. 09:32
Pogledajte više