IGRAJU 2 VELIKA DERBIJA: Zvezda objavila - obezbeđeni BESPLATNI prenosi utakmica na internetu! Evo GDE

04.09.2020. 18:02
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: Srbija Danas
Uzbuđenja na travnatom terenu.

Fudbalski klub Crvena zveda rešila je da obezbedi prenose večitih derbija u omladinskoj i kadetskoj konkurenkciji, ali i utakmice seniorskog tima Grafičara.

PONUDA JE RAZNOVRSNA - Meridian ti poklanja BONUS za klađenje, okušaj sreću već za vikend

PONUDA JE RAZNOVRSNA - Meridian ti poklanja BONUS za klađenje, okušaj sreću već za vikend

ZBOGOM MARAKANI: Zvezda ostaje BEZ VEZISTE! Ide u Italiju u Seriju A, a STIŽE napadač! Evo za KOLIKO para

ZBOGOM MARAKANI: Zvezda ostaje BEZ VEZISTE! Ide u Italiju u Seriju A, a STIŽE napadač! Evo za KOLIKO para

NOLETU SE ČISTI PUT KA TITULI: Seča FAVORITA u Njujorku, nećete verovati ko je sve ISPAO (FOTO)

NOLETU SE ČISTI PUT KA TITULI: Seča FAVORITA u Njujorku, nećete verovati ko je sve ISPAO (FOTO)

Besplatan prenos moći će da se gleda na Jutjub kanalu "Zvezda Kids", kao i na "Zvezdinoj televiziji".

Omladinci Zvezde će u subotu od 19 časova dočekati ekipu Partizana od koje imaju pet bodova više. U prošlom kolu su remizirali protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali su i dalje lideri na tabeli, i puni samopouzdanja pred večiti derbi, o čemu govori i Nikola Stanković, fudbaler rođen 2003. godine koji se dobro seća utakmice sa Partizanom od pre nešto više od godinu dana kada je Crvena zvezda slavila rezultatom 4:0, a on postigao fenomenalan pogodak.

Peti susret dvojice tenisera, sva četiri je dobio Đoković, poslednji u avgustu kada je Štrufu dao četiri gema. Otud kvota 1,05 na Đokovićevu pobedu. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Đoković – Štruf.

- To mi je bio prvi derbi u karijeri i uspeo sam da postignem fantastičan gol. Imao sam veliku motivaciju, ambiciju i želju da odigram što bolje tada, a sve to me drži i sad. Derbiji su posebne utakmice, ali se u Crvenoj zvezdi podrazumeva da ne pravite razliku u rivalima, već da svaki put želite da pobedite. Neću da budem lažno skroman, favoriti smo pred meč, o čemu govori i situacija na tabeli, kao i način naše igre. Nadam se da ćemo osvojiti što više duela, iskoristiti naše šanse, a neću se buniti ni ako se ponovo upišem u strelce - uz osmeh će za klupski sajt jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji i velika uzdanica Marka Neđića.

Kadeti Zvezde će takođe u subotu, ali u jutarnjem terminu, od 10 časova dočekati Partizan. Nalaze se na petom mestu, imaju bod manje od večitog rivala. Stefan Leković, defanzivac rođen 2004. godine, jedan od najkonstantnijih fudbalera u timu Srđana Stojčevskog, je u karijeri odigrao veliki broj večitih derbija i ima pozitivan skor.

- Naučen sam u Crvenoj zvezdi da se derbiji pobeđuju. Igrao sam ih šest u karijeri i imam četiri trijumfa, nadam se da će se taj skor u subotu dodatno popraviti. Mislim da smo kvalitetniji i da će naš karakter biti od presudnog značaja. Rezultati ne prate našu dobru igru u potpunosti, ali sam siguran da bi u stvari, u slučaju trijumfa protiv Partizana, mogle u potpunosti da se okrenu u našu korist i daju nam neophodno samopouzdanje. Fokusirani smo na našu igru i pobedu, verujem u sebe i saigrače i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati u subotu - istakao je Leković za klupski sajt.

RASPORED PRENOSA UTAKMICA:

Subota, 10 časova, kadeti: Crvena zvezda - Partizan, ZVEZDA KIDS I ZVEZDA TV

Subota, 16 časova i 30 minuta, PLS: Grafičar - Kabel, ZVEZDA KIDS I ZVEZDA TV

Subota, 19 časova, omladinci; Crvena zvezda - Partizan, ZVEZDA KIDS I ZVEZDA TV

 

Piše:
Srbija Danas
04.09.2020. 18:02
Pogledajte više