ILIEV POSLE REMIJA U ALBANIJI: Sad MORAMO da pobedimo dva naredna meča (FOTO)

20.10.2017. 09:36
Piše:
Srbija Danas/ Informer
Ivica Iliev / Izvor: MN Press
Crno-beli propustili da slave u duelu sa Skenderbegom.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev smatra da su crno-beli zaslužili da pobede Skenderbeg u Albaniji (0:0), ali da ekipi i dalje fali nešto da u ovakvim utakmicama slavi.

KOKEZA JASAN: Neće selektora smenjivati mediji (FOTO)

MUSLIN ILI PIKSI: Naredni dani daće KONAČAN odgovor o selektoru Srbije (FOTO)

Crno-belu su u finišu meča protiv Skenderbega propustili nekoliko izglednih šansi.

- Ostaje žal za nekoliko fantastičnih šansi. Imali smo prečku, kao da nam nešto fali. Jednostavno, sve je u našim rukama, ali sada moramo da dobijemo naredna dva meča. Imamo priliku da nas publika vodi do dve eventualne pobede - ocenio je Iliev za Informer.

On je posebno naglasio promašaj Sejdube Sume u 90. minutu utakmice, kada su svi očekivali gol.

FK Partizan / Izvor: Reuters

- Suma je imao kolosalnu šansu, svi smo mislili da je to - to. On to mora da pretvara u gol. Ne znam šta je hteo. Moram da priznam da će Suma morati više toga da nam pruža - istakao je Iliev.

Direktor crno-belih je dodao da se kod Tošića videlo da je povreda ostavila traga, dok nije bio zadovoljan igrom Tavambe.

- Ovo mu je bila najlošija utakmica od dolaska u Partizan. Nije bio na visini zadatka. Mnogo toga je prosuo - naglasio je Iliev.

On je pohvalio igru odbrane.

- Apostrofirao bih divnu odbranu. Mitrović je bio spektakularan, bio nam je pola ekipe. Ponosan sam na njega - zaključio je Ivica Iliev.

 

Piše:
Srbija Danas/ Informer
20.10.2017. 09:36
Pogledajte više