IVANIĆ: Nikad nisam igrao u lepšoj atmosferi

29.07.2021. 18:22
Piše:
Srbija Danas
Mirko Ivanić / Izvor: MN Press
Zvezdin vezista strelac protiv Kairata.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Kairat sa 5:0 u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona i na taj način se plasirali u naredno kolo gde će se boriti sa Šerifom za ulazak u najelitnije evropsko takmičenje. Utiske nakon ubedljivog trijumfa izneo je strelac četvrog gola za Crvenu zvezdu Mirko Ivanić.

U Beogradu počinje besplatna škola tenisa za decu – Na prvi čas dolazi Viktor Troicki

U Beogradu počinje besplatna škola tenisa za decu – Na prvi čas dolazi Viktor Troicki

DIONI POSLE PRVENCA: Bilo je zabavno

DIONI POSLE PRVENCA: Bilo je zabavno

DA SE DELIJE NE UVREDE...: Kataijeva PORUKA iznenadila sve zvezdaše!

DA SE DELIJE NE UVREDE...: Kataijeva PORUKA iznenadila sve zvezdaše!

- Priželjkivali smo pobedu i prolaz pre svega, zaista sam presrećan. Zahvalan sam deci, ovim divnim mališanima, takođe svim nastavnicima i trenerima koji su ih doveli večeras na utakmicu. Nikad nisam igrao u lepšoj atmosferi, bilo je utakmica gde sam nastupao pred 70.000 gledalaca, ali ovako nešto još nisam doživeo. Voleo bih da vidim mališane i na narednim utakmicama - rekao je Ivanić.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

Govorio je Zvezdin kreativac koliko su napora uložili crveno-beli u pripremi za ovaj meč, kao i šta je najveća snaga Crvene zvezde.

- Ne sumnjamo nikad u sebe, to je naša najveća snaga. Kada gubimo jednostavno ne gubimo veru, mister nas stalno bodri, a to je naš najveći adut. Prethodnih nedelju dana smo slušali razne komentare, ali mi smo izvukli sve što smo mogli iz toga. Ćutali smo, radili, spremali se svaki dan u detalje analizirali rivala, a to je bio plod današnje utakmice i naše želje za prolaskom - zaključio je Zvezdin vezni fudbaler.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
29.07.2021. 18:22
Pogledajte više