JASNO I GLASNO: Donald ima PORUKU za Evertona i DISCIPLINCE FSS (FOTO)

01.03.2017. 10:26
Piše:
Srbija Danas
Mičel Donald u duelu sa Evertonom / Izvor: MN Press
Večiti derbi igra se u subotu (18)

Još uvek incident sa početka prolećnog dela Superlige i utakmice na Banjici nije dobio svoj epilog, a očekuje se da će Disciplinska komisija FSS tek u četvrtak odlučiti hoće li Everton Luiz moći da igra u derbiju protiv Crvene zvezde ili će biti suspendovan zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Rada.

OVO ĆE ZANIMATI GROBARE I DELIJE: Evo ko će biti SUDIJA 153. VEČITOG DERBIJA (FOTO)

Mišljenja su različita, a sa stadiona ‘Rajko Mitić’ stiže podrška vezisti Partizana, tačnije, od strane Mičela Donalda, takođe tamnoputog igrača crveno-belih koji bi voleo da Brazilac zaigra u subotu.

– Voleo bih da Everton igra i ne verujem da će biti kažnjen. Poštujem ga kao igrača i profesionalca, bitan je za igru Partizana – izjavio je Mičel Donald za ‘Novosti’.


Mičel Donald / Izvor: Srbija Danas

Holanđanin verovatno nije zaboravio šta je Everton uradio na kraju poslednjeg derbija igranog na Marakani kada je dao gol sa preko 35 metara, pa otrčao do severne tribine da tamo proslavi izjednačujući gol u 95. minutu.

– Ne mogu određeno da kažem ko je njihov najopasniji igrač. Imaju oni svoje ‘puške’, imamo ih i mi. Globalno, svi mi igramo fudbal i svako je potencijalna opasnost za rivala. Fudbal je jedan momenat, zato je nepredvidiv i veoma težak za prognoziranje – istakao je Donald.

Piše:
Srbija Danas
01.03.2017. 10:26
Pogledajte više