JEVTOVIĆ: Povreda je iza mene (FOTO)

11.10.2017. 22:46
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan, FK Videoton / Izvor: MN Press
Crno-beli su u osmini finala Kupa Srbije.

Marko Jevtović se vratio u tim Partizana posle odsustva zbog povrede i bio je strelac i asistent u pobedi crno-belih 3:0 protiv Rtnja. Pouzdani vezista je posle plasmana u osminu finala Kupa Srbije pričao za klupski sajt o prethodnom, ali i o narednom periodu.

VELIKA ZABUNA: Liga nacija NIJE kvalifikaciono takmičenje za EP 2020 (FOTO)

SELEKTOR OTVORIO DUŠU: Muslin o SUZAMA, disciplini i promenama u timu

- Poslednju utakmicu sam igrao sa ekipama Napretka i Jang Bojsa, dok mi je utakmica protiv Videotona bila poslednja kod kuće. Stručnije bi moju povredu koju dugo vučem mogao da objasni naš klupski doktor Ilija Rosić, ali ja ću laički. Imao sam bol u kolenu, odnosno u kosti naprslinu sa kojom sam dugo igrao, ali na kraju nisam izdržao. Sada je to, hvala Bogu, konačno rešeno uz pomoć našeg medicinskog bloka i nadaleko čuvenog Andre Milutinovića - rekao je Jevtović za klupski sajt.

ORLOVI SU U RUSIJI, ALI ONI NISU: Brojne SVETSKE ZVEZDE će gledati Mondijal na televiziji (FOTO)

SVE SE TRESE: Brutalna poruka ruskih huligana Delijama i Grobarima pred Mondijal! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako si se osećao?

- Najteže je utakmice gledati sa strane znajući da ne možeš pomoći ekipi. Počeo sam ponovo da igram i samo mogu da poželim svima nama što manje povreda, jer nažalost, povređeni igrač nikom ne treba. Ne zna se kome je teže, igraču ili ekipi!

Lep povratak uz pogodak iz penala? Tvoja želja da staneš na belu tačku ili?

- Ja sam u dosta slučajeva na spisku za šutiranje penala prvi ili drugi, a sada se prvi put namestilo. Podsetiću da sam u bivšem klubu doneo dosta Partizanu kada sam dao gol u jednoj veoma važnoj utakmicu protiv sadašnjih komšija, baš iz penala. Partizan ima dosta kvalitetnih igrača, tako da mislim da ko god igra, ima neki svoj određeni kvalitet koji donosi u službu ekipe.

TVITER NE TRPI STOTKU: Grobarski URAGAN besa posle katastrofe u Berlinu (FOTO)

Posle druge utakmice grupne faze LE protiv Dinamo Kijeva mogli su se čuti komentari da si baš ti nedostajao na terenu?

- Na veliku žalost utakmica se završila kako se završila, ali idemo dalje, ništa nije izgubljeno. Pre dve godine smo imali šest bodova iz dve utakmice, igrali sjajno u Evropi, pa smo na kraju nesrećno ispali. Nemamo pravo na kiks, čeka nas dug put u Surdulicu i neugodno gostovanje, ali ambicija je jasna, sve osim pobede ne dolazi u obzir!

Posle Surdulice odmah se ide u Albaniju, gde vas očekuje utakmica protiv ekipe Skenderbega?

- Što se tiče Albanije, ako želimo da prođemo, moramo da počnemo da pobeđujemo u Evropi. Bilo koja ekipa koja je u LE tu nije slučajno, tako da nas tamo očekuje veoma teško gostovanje i siguran sam paklena atmosfera. Ali mi smo Partizan i neće nam biti prvi put da igramo u takvoj atmosferi - zaključio je Jevtović.

BOMBA NAD BOMBAMA: Prebogati evropski VELIKAN nudi Zvezdi MILIONE za Boaćija! (FOTO)

Piše:
Srbija Danas
11.10.2017. 22:46
Pogledajte više