JOVIĆ ĆE TRENIRATI SA MEKGREGOROM: Slavni borac dobio ponudu iz Madrida (VIDEO)

28.07.2020. 11:29
Piše:
SrbijaDanas
Luka Jović / Izvor: Profimedia
Dobro će mu doći.

Reprezentativac Srbije Luka Jović je, prema rečima trenera Zidana, u planovima Reala za narednu sezonu, a pre nego što ona počne - mogao bi da ima i neobične treninge.

Inter se bori za drugo mesto, dok je Napoli obezbedio Ligu Evrope osvajanjem Kupa Italije, pa Nerazuri imaju mnogo veći takmičarski motiv večeras (21.45) na Đuzepe Meaci. Kec je 2,15, dok opklada GG3+ novi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Napoli.

Iako španski "As" tvrdi da je Luka Jović među onima koji bi lako mogli da promene klub ovog leta (prošlog je plaćen 60 miliona evra Ajntrahtu za dolazak u Madrid), naš golgeter je i dalje pod ugovorom sa "kraljevićima" čiji kapiten, Serhio Ramos, zove čuvenog UFC borca Konora Mekgregora na treninge Reala. I, izgleda da je dogovor o tome već postignut.

 

MUKE U BARSELONI: Fudbaler stupio u ŠTRAJK i otišao kući!

MUKE U BARSELONI: Fudbaler stupio u ŠTRAJK i otišao kući!

FERGUSON PORUČIO KLOPU: Oprostiću ti što si me zvao u 3:30h ujutru (VIDEO)

FERGUSON PORUČIO KLOPU: Oprostiću ti što si me zvao u 3:30h ujutru (VIDEO)

OVO SE DOGAĐA SAMO ODABRANIMA: Bolonja učinila ogromnu čast Siniši Mihajloviću (FOTO)

OVO SE DOGAĐA SAMO ODABRANIMA: Bolonja učinila ogromnu čast Siniši Mihajloviću (FOTO)

Naime, nakon što je Ramos produbio prijateljstvo sa čuvenim Ircem pitanjem kako mu se čini jedan pogodak sa treninga Reala, na odgovor se nije baš dugo čekalo.

I sam Mekgregor je na sličan, ne baš toliko impresivan način, zatreso mrežu, pa upitao kapitena "kraljevića" za mišljenje.

- Vrhunska klasa, čoveče! Da li bi došao na trening Real Madrida? Bio bi više nego dobrodošao - napisao mu je Ramos, a Konor Mekgregor odgovorio:

- Brate moj, hvala ti! Sledeći put kada dođem u Mardid - bila bi mi čast (da dođem na trening Reala).

Da li će ga tada Jović dočekati, i sa njim "razmeniti koju", ostaje da se vidi, jer je "As" nedavno pisao da čelnici Reala (i pored izjave Zinedina Zidana o tome da se na srpskog napadača računa) nisu zadovoljni njegovim učinkom te su "posle samo dva gola na 26 utakmica rešili ga se odreknu".

- Naše kolege iz Mundo Deportiva javljaju da su pored već poznatih klubova koji su ga tražili, a u pitanju su Napoli, Milan, Inter, Juventus, i Čelsi, i u upravi Lester sitija zainteresovani da dovedu Jovića u njihov tim - pisao je početkom jula "As".

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
SrbijaDanas
28.07.2020. 11:29
Pogledajte više