JUNAK 30. KOLA SUPERLIGE: Đorđe Ivanović (FK Čukarički)

17.04.2024. 15:32
Piše:
Srbija Danas
Junak kola / Izvor: Srbija Danas
Ovosezonska superligaška trka za bodove ušla je u sam finiš. Odigrano je 30. kolo, čime je završen regularan deo, a do kraja sezone ostalo nam je još da pogledamo kola u plej ofu i plej autu.

U kolu za nama publika je na terenima širom Srbije uživala u dobrim mečevima, a ni jedan od susreta nije se završio sa mirnim mrežama. 

 

Čak po pet pogodaka viđeno je na dva susreta, a najubedljivija je bila Crvena zvezda koja je sa 3:0 savladala Želeničar iz Pančeva. 

Ipak, mečevi koji su privukli najviše pažnje svakako su susret Vojvodine i TSC, kao i duel na Banovom brdu u kojem je Čukarički napravio iznenađenje i sa 3:2 savladao Partizan. 

Iako je iz kola u kolo sve teže izabrati tog jednog igrača, fudbalski vikend koji je za nama definitivno je obeležio Đorđe Ivanović, prvotimac Čukaričkog. 

Đorđe Ivanović / Izvor:

Momak koji je tokom karijere sa uspehom nosio dres Partizana, dobrom partijom na Banovom brdu predvodio je svoj tim do velike pobede protiv crno-belih. 

Pogotkom i asistencijom doprineo je pobedi u više nego interesantnom i uzbudljivom susretu i svom timu dao inekciju samopouzdanja pred mečeve koji ih očekuju. 

Ono što je takođe obeležilo susret dva beogradska tima, je i žuti karton trenera Partizana Igora Duljaja zbog kojih on neće moći da sedi na klupi u narednom kolu u kojem Partizan očekuje derbi sa Crvenom zvezdom. 

Sa druge strane, Čukarički koji je regularan deo takmičenja završio na šestoj poziciji u kolu pred nama predstoji gostovanje u Kragujevcu, a nema sumnje da će interesantno biti i na novom duelu TSC-a i Vojvodine.

Piše:
Srbija Danas
17.04.2024. 15:32
Pogledajte više