KAO DA IM JE ŠAMAR LUPIO: Stankovićeva izjava POGODILA u srce sve navijače Milana!

24.02.2021. 12:04
Piše:
Srbija Danas
Dejan Stanković / Izvor: MN Press
Pioli ovo neće zaboraviti.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je, pred polazak na revanš šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom, da je već sada ponosan na igrače, što su se našli u ovakvoj poziciji.

PREUZMI ČAK 1.500 DINARA - KLADI SE U NAJUZBUDLJIVIJOJ VEČERI LIGE ŠAMPIONA

PREUZMI ČAK 1.500 DINARA - KLADI SE U NAJUZBUDLJIVIJOJ VEČERI LIGE ŠAMPIONA

BOLJE PRESTANI DA IGRAŠ FUDBAL: Žestoke reči na račun reprezentativca Srbije!

BOLJE PRESTANI DA IGRAŠ FUDBAL: Žestoke reči na račun reprezentativca Srbije!

BORJAN: Katai se vraća golom protiv Milana

BORJAN: Katai se vraća golom protiv Milana

Real je vezao četiri pobede, ali večeras u Bergamu (21.00) Atalanta je blagi favorit sa kvotom 2,55 na keca. Opcija je i 3+ za kvotu 1,60. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atalanta – Real.

- Milan je, bez dileme, favorit, ali ne razmišljamo unapred o porazu. Da mi je neko rekao pre godinu dana da ćemo se boriti za prolaz u još jednu fazu Lige Evrope, da vodim ekipu u kojoj sam stasao sa klupe, ne bih mu verovao. Remi sa Milanom je mnogo značio mojim igračima, klubu i našim ljudima. Pogotovo, imajući u vidu da nismo odustali ni nakon što smo imali igrača manje - rekao je Dejan Stanković.

Dotakao se šef struke crveno-belih i na sjajne partije svog bivšeg kluba Intera, sa kojim je osvojio Ligu šampiona i Seriju "A". Neroazuri ponovo vode trku u italijanskom šampionatu, što je naročito obradovalo legendarnog asa.

- Poštujem Inter i veoma sam srećan zbog njegovog uspeha. Lepota života je u tome što sam ostavio dobra sećanja bivšim saigračima i ljudima tamo, uvek sam davao srce na terenu. To je bila grupica šampiona kojoj sam pristupio sa maksimalnim respektom. Svi zajedno smo, sa navijačima, napisali neke prelepe stranice istorije i osvojili sve što se moglo osvojiti.

Antonio Konte / Izvor: Profimedia

Usledile su pohvale i na račun tvorca moćnog Intera Antonia Kontea.

- Inter je je odigrao veoma dobro, što bi kod nas u Srbiji rekli, držali su sudbinu u svojim nogama. Možete videti da je to delo Antonija Kontea, tvrdog momka koji nikada ne odustaje. On je sjajan trener i sviđa mi se kako vodi tim, unapredio ga je. Inter je organizovan i uvek zna u kojem smeru ide. Naravno, to je snažna ekipa sama po sebi, ali glavninu su stekli velikim radom - jasan je strateg srpskog šampiona.

Nije krio trener Zvezde želju da njegov bivši klub izdrži do kraja u trci za titulu Serije "A".

- U ovom momentu, sve zavisi od Intera jer drži čelo tabele. Pobede protiv Juventusa, Lacija i Milana su dobre za samopouzdanje, a sve što pričam, pričam kao navijač i bivši igrač kluba. Ponoviću šta sam rekao i ranije - nadam se svim srcem da će Inter osvojiti Skudeto - istakao je Dejan Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
24.02.2021. 12:04
Pogledajte više