KAO NEVIN U ZATVORU: Kako je jedna vest o MATOROM uznemirila Ronaldovog sina

13.12.2016. 14:43
Piše:
Tanjug
Kristijano Ronaldo / Izvor: MN Press
Portugalac dobio „Zlatnu loptu“.

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izjavio je da mu je portal "Footbal Leaks" pokvario užitak zbog dobijanja Zlatne lopte i slikovito objasnio da se oseća kao nevina osoba u zatvoru.

"Footbal Leaks" objavio je da je Portugalac koristio povoljniji poreski sistem na britanskim Devičanskim ostrvima i sakrio 150 miliona evra kako bi prisvojio više novca od multinacionalnih kompanija sa kojima je sklapao ugovore, ali je Ronaldo kasnije demantovao takve tvrdnje i dokumentovao podatke.

POSLE 22 GODINE: Legenda Premijer lige napušta Englesku i London! (FOTO)

- Postoji mnogo nevinih ljudi u zatvoru, a ja se osećam kao jedan od njih. Naravno da mi je pokvaren užitak, neću da lažem i kažem da nije. Nisam licemer, ne kažem uvek šta mislim zbog predrasuda, ali takvi natpisi doneli su mi veliku štetu - rekao je Ronaldo za francuski magazin "Frans fudbal", koji mu je dodelio nagradu za najboljeg igrača u 2016. godini.

Kristijano Ronaldo / Izvor: MN Press

FUDBALSKA GROMADA KAŽE: Mesi je kao Federer, a Ronaldo kao Đoković, evo i ZAŠTO (FOTO)

Ronaldo je naglasio da su takve tvrdnje najteže pale njegovoj porodici, posebno njegovom sinu.

- Sin mi ide u školu, neke stvari već razume. Sve me je ovo uznemirilo, trudim se da radim sve ispravno i budem transparentan. Nemam razlog da lažem, sve što je trebalo da se uradi je da se ukuca moje ime na internetu i tu se sve vidi - poručila je zvezda Reala.

Ronaldo je četvrti put dobio Zlatnu loptu, nakon što je ove godine sa Realom osvojio Ligu šampiona, a sa reprezentacijom Portugalije prvenstvo Evrope.

NIJE IM PREĆUTAO: Evo kako je SLAVNI IGRAČ reagovao na dodelu „Zlatne lopte“ (FOTO)

Piše:
Tanjug
13.12.2016. 14:43
Pogledajte više