KLOP PRESEKAO: Ovakva SUDBINA čeka Marka Grujića SLEDEĆE sezone! (FOTO)

20.05.2017. 10:29
Piše:
Srbija Danas
Marko Grujić / Izvor: Profimedia
Bivši igrač Zvezde dugo bio u neizvesnosti.

Marko Grujić ostaje u Liverpulu i naredne sezone! To je odluka Jirgena Klopa, prilikom sastavljanja imena starosedeoca, na koje će računati u sledećem prvenstvu Premijer lige i učešću u Ligi šampiona, ukoliko Redsi odbrane trenutnu poziciju i plasiraju se u elitno takmičenje.

SAMO DA POTPIŠE: Argentina ima NOVOG selektora (FOTO)

HITNA ODLUKA: Zbog ustaških pozdrava suspendovan stadion (FOTO)

Jirgen Klop / Izvor: Profimedia

- Menadžer Klop ceni kvalitete Grujića, a očekuje da bude deo tima i sledeće sezone. Postoji obostrano poverenje, a Nemac ceni Grujića i očekuje od njega da bude deo tima naredne sezone. Radom na treninzima i dobrim partijama Grujić je pokazao potencijal, a minutaža bi bila mnogo veća da nije bilo povreda. Ipak, jasni su bili u nameri da nastave zajedno - kaže za Hot Sport Zoran Stojadinović, menadžer bivšeg igrača Crvene zvezde.

Pojavila se mogućnost i da standardni član mlade reprezentacije Srbije bude prosleđen na pozajmicu, u neki od premijerligaških ili evropskih klubova.

- To nije problem, mnoge ekipe žele Grujića, mada je Betis pre par meseci glatko odbijen. Postoje neki principi koji su jasni, kad su u pitanju mladi fudbaleri i nastup na velikoj sceni - dodao je Stojadinović.

Piše:
Srbija Danas
20.05.2017. 10:29
Pogledajte više