KOLIKO ĆE SE JOŠ ČEKATI NA VAR? Evo kada sistem stiže i u Srbiji

05.02.2021. 19:32
Piše:
Srbija Danas
Marko Gobeljić i Slobodan Urošević / Izvor: MN Press
Pripreme su uveliko u toku.

Direktor takmičenje u Zajednici klubova Superlige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić u razgovoru za ''Danas'' između ostalih tema pričao je i o VAR sistemu najavivši početak upotrebe ove tehnologije i u Srbiji od naredne sezone.

Tenis dobija nove šampione - Meridian stvara nove milionere

Tenis dobija nove šampione - Meridian stvara nove milionere

BATAK PRED ZVEZDU: Nemaju mane, ali…

BATAK PRED ZVEZDU: Nemaju mane, ali…

DANI SU MU ODBROJANI: Kolarov neće produžiti ugovor sa Interom

DANI SU MU ODBROJANI: Kolarov neće produžiti ugovor sa Interom

Kao tvrdi Pivić pripreme su uveliko u toku i svi klubovi iz najvišeg ranga, kao i oni koji su u konkurenciji za ulazak u Superligu su već obavešteni o svemu što je neophodno da urade kako bi na njihovim stadionima mogla da se uvede VAR tehnologija.

Nastavlja se uzbudljiva šampionska trka u Seriji A, a Inter večeras (20.45) gostuje Fiorentini, koja ume da bude nezgodna. Kvota na dvojku je 1,63, dupla šansa 1X je 2,28, a kvota na 3+ je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fiorentina – Inter.

 - Komisija za VAR je obišla sve stadione Superlige i Prve lige Srbije, odnosno onih klubova za koje se očekuje da bi mogli da naredne sezone uđu u viši rang. Napravljeni su zapisnici šta svaki klub na svom stadionu treba da pojedinačno uradi u narednom periodu. Savez je potpisao ugovor sa Telekomom koji će uvesti takozvanu optiku na sve stadione. Sa sudijama se uveliko već radi obuka u bazi FSS u Staroj Pazovi. Tamo će i biti kontrolne sobe za sve mečeve i odatle će VAR sudije pratiti sva zbivanja. Verujem da će sve to biti sređeno do leta i da ćemo od naredne godine biti na nivou Evrope po tom pitanju - izjavio je Pivić.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
05.02.2021. 19:32
Pogledajte više