KOVAČ PRED SMENOM: Dolazi jedan od NAJBOLJIH trenera na svetu (FOTO)

14.11.2018. 15:40
Piše:
Srbija Danas
Niko Kovač / Izvor:
Hrvatu odbrojani dani na klupi Bajerna.

Madridski portal "Okdiario" najavljuje promenu na Bajernovoj klupi. Hrvatskom stručnjaku Niku Kovaču otkaz visi nad glavom, a kao zamena najavljuje se niko drugi do Zinedin Zidan.

Kovač posle uspešnog boravka u Frankfurtu verovatno ni izbliza nije mogao da pretpostavi šta ga čeka u Minhenu, iako je dve godine bio igrač Bajerna. Njegov tim je u 11 kola Bundeslige kiksnuo već pet puta i zato je tek peti na tabeli, upravo iza četvrtoplasiranog Ajntrahta i sa čak sedam bodova zaostatka u odnosu na Dortmund.

JOKAN DOBIO OTKAZ: Fulam doveo trenera koji je osvajao PREMIJER LIGU (FOTO)

HVALA TI JOKANE: Najbolji mladi IGRAČ Fulama se EMOTIVNOM porukom oprostio od srpskog trenera (FOTO)

Zidan je samostalni trener samo četiri godine (od 2014), a već se može nazvati trofejnim stručnjakom, jer je sa Realom dvaput osvojio Ligu šampiona i jednom titulu. 

Francuz je jedini trener u zlatnoj istoriji Reala koji je u kalendarskoj godini podigao čak pet trofeja! Sve to je više nego dovoljna stavka da mu u Minhenu veruju, ako uspeju da se dogovore i ako tih pregovora uopšte ima.

Nemački mediji objavili su u utorak da je Uli Henes, predsednik Bajerna, okupio ekipu uoči utakmice protiv Borusije Dortmund i da je svima rekao da klub "100 odsto" stoji iza igrača i iza Kovača. Ipak, sa svoje strane je zahtevao bezuslovnu borbenost i posvećenost, od svih. Bavarci su izgubili sa 3:2.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
14.11.2018. 15:40
Pogledajte više