LEGENDA ZVEZDE PONOVO U SRPSKOM FUDBALU: Pao POTPIS na samom startu PLEJ-OFA!

16.04.2022. 14:18
Piše:
Srbija Danas
Marakana / Izvor: Srbija Danas
Ponovo na mestu uspeha.

Dok su sve oči uprte u današnji "večiti derbi" u kojem će po 167. put u istoriji snage odmeriti Crvena zvezda i Partizan, zanimljive stvari dešavaju se i u manje medijski ispraćenoj Prvoj ligi Srbije. 

BITKA ZA TITULU: Evo koja televizija prenosi 167. Večiti derbi

BITKA ZA TITULU: Evo koja televizija prenosi 167. Večiti derbi

EMOTIVNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Murinjo poslao poruku Matiću

EMOTIVNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Murinjo poslao poruku Matiću

PRAZNE PUŠKE U NIŠU: Voždovac odoleo na Čairu

PRAZNE PUŠKE U NIŠU: Voždovac odoleo na Čairu

Situacija na tabeli je "napeta". Uoči početka doigravanja i poslednjih sedam kola u šampionatu situacija se zakomplikovala.

Naime, Inđija je prva sa 58 poena, Mladost ima 57, a Javor 56. Direktno u Superligu će samo dva najbolja tima, treći i četvrti će da igraju baraž sa 14. i 13. iz elitnog ranga. Zato, svaki poen će da pravi razliku.

U jeku borbe, ekipa Loznice odlučila se na neočekivani potez. Klub se ovih dana rastao od trenera Duška Obadovića, pod čijom "trenerskom palicom" su i ostvarili ovosezonski cilj - plasman u plej-of. 

Lozničani su vezali tri poraza u prethodnom periodu, imaju samo dve pobede u poslednjih osam kola. Jedan od tih poraza je bio u Kupu Srbije od beogradskog Partizana, ali pre toga su bili nemoćni i protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice i Rada.

Obradovićev naslednik je već "rešena stvar" - na klupu se posle samo nekoliko meseci od dobijanja otkaza vratila legenda Crvene zvezde i veliki "ljubimac severa" - Dragan Mićić.

Dragan Mićić / Izvor: MN Press

Upravo je sa njim Loznica i ušla u Prvu ligu Srbije, počela je sezonu u njoj, ali je loše startovala i u novembru je došlo do razlaza, kada je na njegovo mesto došao pomenuti Obradović.

Loznicu u plej-ofu najpre očekuje meč protiv Žarkova, koji će direktno odlučivati o tome koji će tim sezonu završiti na osmoj poziciji.

 

Najnovije vesti iz sveta fudbala pogledajte OVDE

BONUS GALERIJA

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
16.04.2022. 14:18
Pogledajte više