LUDILO U KIJEVU: Pred finale Lige šampiona neverovatan HAOS u ukrajinskoj prestonici! (FOTO)

25.05.2018. 08:51
Piše:
Srbija Danas
Logo Lige šampiona / Izvor: Profimedia
Meč za titulu prvaka Evrope igra se 26. maja.

Samo dan pred finale Lige šampiona dobili smo užasne scene u Kijevu. Na ulicama ukrajinske prestonice desio se ogroman incident, ali za razliku od nekih slučajeva iz prethodnih godina, ovog puta mete su bili navijači Liverpula.

VAŽNO ZA GROBARE: Tavamba OTKRIO da li ostaje u Humskoj! (FOTO)

NIKAD BLIŽI MARAKANI: Zvezda želi PAKET iz Turske! (FOTO)

Horor / Izvor: Youtube Printscreen

Britanski "Miror" ekskluzivno javlja da je grupa navijača Liverpula napadnuta u jednom restoranu u Kijevu, pred finale Lige šampiona protiv madridskog Reala i to dok su mirno večerali oko 20.30. Grupa maskiranih huligana je kao "čopor pasa", piše ovaj list, napravila "zasedu" za navijače Liverpula od kojih su mnogi zadobili povrede, posekotine...

Engleski mediji prenose da je oko 20 huligana nosilo kapuljače i maske, sa iscrtanim "lobanjama", dok su navijači Liverpula pokušavali da se brane koristeći stolove i stolice iz restorana, u koji su došli da večeraju.

MURINJO NASTAVLJA SA TROŠENJEM PARA: Pedeset miliona košta ovo pojačanje (FOTO)

Takođe, navodi se da su bili šokirani što je ukrajinska policija uhapsila dva izgrednika.

Haos je usledio samo 48 sati pred utakmicu sezone u Ukrajine, a zbog ovoga se strahuje da će ih tek biti i da navijači Liverpula više strahuju od Ukrajinaca i Rusa, nego od pitomih navijača Real Madrida.

- Samo smo večerali, gledali svoja posla. Došao sam ovde da gledam fudbal, ne zbog ovakvih stvari! Tek smo četiri sata ovde, a već smo napadnuti. Napali su nas kao neki čopor vukova, bilo je zastrašujuće - rekao je jedan od napadnutih navijača.

Kako su izgledali neredi, možete da pogledate OVDE

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
25.05.2018. 08:51
Pogledajte više