LUKA PREKRŠIO ZAVET ĆUTANJA: Selektor je POGREŠIO protiv Brazila (FOTO)

21.08.2018. 09:04
Piše:
Srbija Danas
Mladen Krstajić / Izvor: MN Press
Da li su Orlovi mogli bolje na Mondijalu?

Vezista Kristal Palasa Luka Milivojević optužuje selektora Mladena Krstajića za neuspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Milivojević u intervjuu za "Dejli mejl" poručuje da je Krstajić donosio neke pogrešne odluke u određenim trenucima i da je to koštalo našu selekciju boljeg plasmana.

RUMUNI SE OGLASILI: Kontra objavio spisak igrača za mečeve protiv Crne Gore i Srbije

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Trener se ZAKLJUČAO u svlačionicu i tako spasao od igrača (FOTO)

SVE JE DOGOVORENO: Gudelj se vraća u Evropu (FOTO)

Srbija je Svetsko prvenstvo počela pobedom nad Kostarikom od 1:0, da bi u 2. kolu izgubila od Švajcarske sa 2:1 posle preokreta. Na kraju je Brazil savladao "orlove" sa 2:0, čime je naša selekcija završila Mundijal na trećem mestu u grupi

Milivojević kaže da je i protiv Švajcarske i protiv Brazila Srbija morala da igra bolje.

- Počeli smo sjajno, pobedili Kostariku, a u 95 odsto slučajeva ekipa koja slavi u prvom meču Mundijala prolazi dalje. Ipak, drugi susret sa Švajcarcima odredio je našu budućnost. Mislim da smo morali da odigramo malo iskusnije i idemo na rezultat u poslednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo, što, po mom mišljenju, nije trebalo da uradimo. Protiv Brazila je selektor imao svoju ideju, želeo je nešto da proba, ali na kraju smo izgubili, što znači da mu je izbor bio loš - ističe Milivojević.

Podsetimo, Milivojević nije igrao protiv Brazila u poslednjem kolu, a prethodno je protiv Švajcarske napustio teren u 80. minutu, posle čega je Srbija primila gol. Nakon Mundijala spekulisalo se da su Krstajić i Milivojević u sukobu, što je vezista i potvrdio ovom izjavom.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
21.08.2018. 09:04
Pogledajte više