MARKO NIKOLIĆ KATEGORIČAN: Liga „B“ timova se NEĆE završiti! (VIDEO)

03.05.2017. 17:45
Piše:
Srbija Danas
Marko Nikolić / Izvor: MN Press
Trener crno-belih nema nikakvu dilemu.

Na današnjoj medijskoj konferenciji Partizana povelo se pitanje i lige ‘B’ timova koja je pokrenuta u martu, ali ispostavilo se prekasno, jer je do sada odigrano samo tri kola, i to nekompletna.

Nikolić pričao o ABNORMALNOM u srpskom fudbalu (FOTO)

SAMO O OVOME SE PRIČA: Pogledajte sve penale za Zvezdu i Partizan u sezoni 2016/2017 (VIDEO)

– Nemoguće je, kalendarski. Možda se odigra još jedna utakmica. Mislim da smo mi odigrali najviše. Tri utakmice, a ima mnogo klubova sa po dve. Da će se odigrati po deset – nema šanse. Fizički, kako bih vam rekao, to je neizvodljivo – pojasnio je trener crno-belih Marko Nikolić.

Marko Nikolić / Izvor: MN Press

Njegov tim pre dva dana je ostvario novu pobedu u tom takmičenju, a strelac jedinog gola za crno-bele protiv Radničkog iz Niša bio je Dušan Vlahović.

– To je model za mlade igrače. Vlahović je sticajem okolnosti dva-tri meseca bio ‘sa strane’. A zapravo je svakodnevno bio izložen individualnom radu. Obzirom da je reč o vrhunskom talentu, na njega se taj rad primio izvanredno i sad to nije momak iz novembra prošle godine kad se povredio. On trenutno izgleda neuporedivo u odnosu na taj period. U svakom smislu. Mogu samo da ga pohvalim – zaključio je Marko Nikolić.

Deo u kom Marko Nikolić govori o ligi ‘B’ timova je od 13. minuta snimka:

 

Piše:
Srbija Danas
03.05.2017. 17:45
Pogledajte više