MILIĆ: Gol je došao kao nagrada (FOTO)

21.09.2017. 08:32
Piše:
Srbija Danas
Nemanja Milić / Izvor:
U sledećem kolu ekipa Vladana Milojevića igraće protiv Vojvodine.

Golom Nemanje Milića, fudbaleri Crvene zvezde "načeli" su mrežu Borca u zaostaloj utakmici 6. kola Superlige Srbije. Kasnije je trijumf potvrdio i Ričmond Boaći koji je bio asistent Miliću

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda sigurna, ali je i Boaći PRORADIO (VIDEO)

MILOJEVIĆ: Na vreme smo dali gol (FOTO)

- Zaista mi znači gol koji sam postigao, došao je kao neki vid nagrade za trud koji ulažem svakodnevno. Hvala Boaćiju na odličnoj asistenciji, dobro smo se snašli u toj akciji i poveli u vrlo bitnom trenutku utakmice. Nadam se da je ovo samo moj prvi gol u nizu - rekao je za klupski sajt Milić. 

Posle meča u Čačku, Zvezda je zadržala vodeće mesto na tabeli, uprkos činjenici da u timu nije bilo nekoliko standardnih startera. To je posebno obradovalo Milića. 

- Ostvarili smo cilj koji smo imali pred utakmicu, nova tri boda su naša. Nastupili smo u kombinovanom sastavu i odigrali odlično. Neki igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu su sada dobili šansu i odlično je iskoristili. Sve nas treba da raduje što znamo da će u svakom trenutku, ko god od igrača da se nađe na terenu, dati sve od sebe - zaključio je krilni napadač crveno-belih.

U nedelju, beogradski crveno-beli će u derbiju kola ugostiti Vojvodinu

PROVOKACIJA U SRED HUMSKE: Evo kako su fudbaleri Napretka slavili remi protiv Partizana (FOTO)

 

Piše:
Srbija Danas
21.09.2017. 08:32
Pogledajte više