Milojević o reprezentaciji, Klarku Kentu, Milijašu, Radonjiću i splavovima... (VIDEO)

23.05.2018. 15:24
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević / Izvor: MN Press
Šef šampiona Srbije odgovarao na brojna pitanja navijača.

Vladan Milojević je ponovo bio na propitivanju navijača Crvene zvezde. Šef stručnog štaba crveno-belih odgovorao je na brojna pitanja, a sada je na Zvezda TV pušten drugi deo intervjua (prvi pročitajte OVDE). Prvo pitanje je bilo "da li neko od njegovih igrača zaslužuje poziv u reprezentaciju Srbije". 

- Mnogo njih je igralo na visokom nivou, ali ne bih sada, svojim odgovorom da pravim neki problem. Pozdraviću svaku odluku selektora Mladena Krstajića, ali stvarno mislim da ima igrača koji zaslužuju njegov poziv - bio je odgovor na prvo pitanje, a zatim je pričao i o stvarima koje na treninzima ne toleriše. 

SVE ĆE SE ZNATI: Krstajić objavljuje spisak

- Kako u privatnom životu, tako i na poslu, to je nedisciplina. Kada počne trening, volim da su igrači fokusirani, mada ima situacija kada nije baš tako. 

Kada bi mogao da bira, koga bi izabrao od pet Zvezdinih zvezda, Mitića, Šekularca, Džajića, Petrovića Pižona ili Piksija Stojkovića? 

- Teško je da se odgovori na ovakvo pitanje. Svako od njih može da igra u svakoj od generacija. 

A bez kog igrača ne može da zamisli svlačionicu u narednoj sezoni? 

- Ne bih nikoga odvajao, svi su mi bitni. Ne volim kada neko ode, a srećan sam kada neki novi igrač dođe. Ali, ako moram da odgovorim, ne volim igrače koji nemaju ljudske i igračke kvalitete. Sa igračke strane, manje-više, ali mi je mnogo važan ljudski kvalitet. To mi je najvažnije. 

Bilo je priče o i pomoćniku u stručnom štabu, Milanu Kosanoviću...

- Nisam ga poznavao dok nisam došao u Zvezdu, ali sam pratio njegov rad. Dobar je poznavalac igre, a pre svega mlađih igrača. Ono što je najvažnije je da voli da pomaže igračima, što i ja radim. 

Bilo je i "nezgodnih" pitanja, kao što je da li će Nemanja Radonjić "smanjiti izlaske". 

- Nisam policajac i imam puno poverenje u igrače. Ne verujem ni da Nemanja izlazi po splavovima, to je rečeno u drugom kontekstu. Javnost ima pogrešnu sliku o njemu jer mislim da je profesionalac, ali ako budem saznao da ide po splavovima, verujte da ću to ispraviti. 

Zatim je pričao o (desnoj ruci) Nenadu Milijašu, sebi kao "Supermenu", odnosno "Klarku Kentu", izvođačima slobodnih udaraca, saradnji sa sporstkim direktorom Mitrom Mrkelom, a kompletan intervju pogledajte u klipu iznad.

Inače, Milojević je sa saradnicima Vladanom Jankovićem i Nikolom Leposavićem posetio Hilandar. 

Italijani hoće Radonjića

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
23.05.2018. 15:24
Pogledajte više