POSLE NOVE POBEDE: Milojević o dobrim i lošim stvarima, Ebisiliju, ali i suđenju Austrijanaca (VIDEO)

30.06.2018. 20:56
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević / Izvor: MN Press
Sledeća utakmica na programu u ponedeljak.

Fudbaleri Crvene zvezde "završili" su sa Vindišgarstenom, ali samo kada je reč o test utakmicama. U meču odigranom na lokalnoj "Dana areni", ekipa Vladana Milojevića pobedila je LASK (izveštaj pročitajte OVDE), a za ponedeljak je zakazana generalna proba, sa Bohemijansom u Štajeru. 

Posle novog trijumfa (ako se računa i onaj nad selekcijom Užica) Milojević je imao razloga za zadovoljstvo. 

BLIŽI SE UTAKMICA: Zvezdin rival odigrao GENERALKU pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona

Mlađe Delije podstakle SVE zvezdaše (FOTO)

- Lepo je kada pobedite, ovi momci imaju pobednički mentalitet, ali važno je da smo odigrali dobru utakmicu. Igrali smo i danas protiv ekipe od koje može nešto da se nauči, videli ste i danas igru jedne nemačke ekipe, sa formacijom koja nije tipična za naš fudbal, i drago mi je da su momci dobro odigrali. Bilo je veoma dobrih stvari, ima i elemenata koje treba popraviti, ali i faktor umora je tu. Zadovoljan sam njihovom željom, htenjem, i na nama je da nastavimo da radimo. U svoje ime i u ime stručnog štaba i svih igrača bih želeo ponovo da izrazim saučešće porodici jednog velikog igrača i čoveka, i iako je ovo prijateljska utakmica, ovu pobedu posvećujemo Goranu Bunjevčeviću - rekao je Milojević, čiji je tim dao jedan gol iz penala. 

POSLEDNJE ZBOGOM: Zvezda se oprostila od svog kapitena Bunje (FOTO)

Realizator najstrože kazne bio je jedan od novajlija Milan Jevtović. To je na pripremama postala i praksa. 

- Kod nas se zna redosled izvođača, ali drago mi je da su oni svi drugari i to se vidi i prilikom izvođenja. Prethodni penal je izveo Meleg, danas Jevtović, to je njihov dogovor i na takve stvari treba biti ponosan. To je samo dokaz dobre atmosfere.

Meč je uživo gledao Ebisilio, poslednje pojačanje...

ZADUŽIO NOVU UNIFORMU: Crveno-bela boja mu stoji kao SALIVENA (FOTO)

- Ebisilio se priključio, upoznao je danas svoje nove drugare, sa nama je, od sutra će trenirati i videćemo kako se oseća. Mislim da je to kvalitetan igrač, na tim pozicijama nije lako naći dobrog igrača, a nisam neko ko voli velike reči. Trebaće mu vremena da se prilagodi. 

Na početku utakmice štoperski tandem su činili Vujadin Savić i Filip Stojković. Bekovi su bili Marko Gobeljić i Stefan Hajdin. A bilo je priče i o Srđanu Babiću. 

- Svaka ekipa koja ima jedan kliše igre može da postane predvidiva, pokušavam sa mojim igračima da igram u više sistema i da uvežbavamo. Videćemo kako će na kraju sve to izgledati, a ove utakmice i služe da pokažu ko koliko može na kojoj poziciji. Imamo deficit na štoperskoj poziciji, Žule (Strojković) je dobro odigrao kao i svi ostali igrači. Babić je iz preventivnih razloga preskočio današnju utakmicu, ali očekujem ga već u ponedeljak. 

Na poluvremenu, Milojević je burno protestovao zbog penala dosuđenog u završnici prvog poluvremena. 

- Mislim da ne možete da sudite takve penale, ali dobro. Ja ne reagujem baš često, ali morali smo da im pokažemo da nismo ni mi neko ko će da ćuti. Ali znate kako, austrijski klub, austrijski sudija - zaključio je Milojević, a možete da pogledate i tu scenu. 

Kao i prvi gol, delo Nemanje Milića. 

Podsetimo, crveno-beli su na pripremama do utorka, a onda sledi povratak u Beograd. Prva takmičarska utakmica biće odigrana 11. jula u Rigi, protiv Spartaksa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.  

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
30.06.2018. 20:56
Pogledajte više