MILOJEVIĆ: Gol je čist kao suza! (FOTO)

23.09.2018. 22:42
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević / Izvor: Srbija Danas
Odigran je 158. Večiti derbi.

Posle 158. Večitog derbija, ista meta, isto odstojanje. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su bez pobednika (više pročitajte OVDE) na stadionu u Humskoj, a o meču je govorio i šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević. 

MRKELA: Izjave Stojkovića su zadojene mržnjom, ovo je za psihijatriju

SKANDAL POSLE DERBIJA! Demolirana svlačionica sudije Grujića! (FOTO)

- Prilikom pripreme utakmice očekivali smo ovakav duel, ali ipak nismo ušli dobro u meč. Veoma je bitno u derbijima kako otvorite utakmicu, a mi smo dozvolili Partizanu da bude agresivniji. Zbog samog značaja često je problem kad počnete loše, ali je dobro što smo se konsolidovali u drugom poluvremenu koje je apsolutno pripalo nama. Napravili smo nekoliko izmena i vratili se. Rekao bih da je po poluvremenima i rezultatu remi ravnopravan ishod. Ne mogu reći da li sam zadovoljan, nismo bili dobri, ali treba imati u vidu da smo imali kadrovske probleme, nekoliko igrača prećutalo je da ima virus zbog velike želje da igra derbi. Čestitao bih mojim igračima i Partizanu, okrećemo se sledećim obavezama - rekao je Milojević, a zatim odgovorio na pitanje da li je gol Ričmonda Boaćija, za 1:1 bio regularan. 

BOAĆI: Bio je gol, ni ne moram da gledam snimak (VIDEO+FOTO)

- Gol je čist kao suza. Gledali smo istog trenutka snimak, nema te kamere koja bi apsolutno potvrdila moju tvrdnju, ali sam apsolutno siguran. Pogodak će biti predmet polemika, ali ne želim da ulazim u tako nešto. VAR tehnologija bi razrešila dileme poput ove, pokazala bi da je pogodak. Za uvođenje sam video asistenije, ukoliko ceo svet teži ka tome zašto ne bismo i mi. Ipak, želja mi je da najpre VAR vidim u regionu, verovatno bi se koristio na svakih 30 sekundi, takav je temperament na ovim prostorima.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Zvezda u nastavak prvenstva ulazi sa dva boda više od Partizana, ali i sa utakmicom manje. U sredu će gostovati Napretku u Kruševcu. 

- Trka nije završena i nikad neće ni biti. Derbi je prestiž, igra se za sutra, za prepričavanje. Nekad je dovoljno samo pobediti večitog rivala da sve ostalo ode u zaborav.

Zatim je pričao i o situaciji u javnosti, odnosno euforiji koja postoji među navijačima zbog plasmana u Ligu šampiona. 

- Mi nismo krivi što Partizan ne igra Ligu Evrope, meni je žao što Partizan ne igra. Meni je drago kao građaninu ove zemlje, mi smo mogli da rasprodamo tri stadiona. To je prirodno, normalno... Doveli smo ekipe kao što je Napoli, Liverpul, Pari Sen Žermen. Žašto se pravi tolika fama? Sigurno da je euforija i da to utiče na moje igrače. To je normalno. Znam da smo obojeni i ovako i onako, ali hajde da učinimio nešto dobro za nas - zaključio je Milojević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
23.09.2018. 22:42
Pogledajte više