Milojević konačno može da odahne

13.11.2018. 08:58
Vladan Milojević / Izvor: MN Press
Jovančić uskoro opet u stroju.

Za navijače Crvene zvezde stižu fenomenalne vesti: Dušan Jovančić nije ozbiljnije povređen i vrlo brzo će se priključiti ekipi!

Vezista crveno-belih je povredio zadnju ložu protiv Liverpula, prve prognoze nisu bile dobre, ali se situacija poboljšala. Čeka ga još jedan pregled magentnom rezonancom, ali bolovi su prošli i trebalo bi da stigne zeleno svetlo od lekara. Izgledalo je da Jovančića čeka pauza od mesec dana, a da je možda i polusezona gotova za njega. Ipak, povreda nije tako ozbiljna kao što se mislilo. Dušan više nema bolove i spreman je da od srede počne sa treninzima ako pregled magentnom rezonancom pokaže da je sve u redu.

Dušan Jovančić / Izvor: MN Press

PRISETIO SE VEČITIH DERBIJA: Tumbaković stiže na Marakanu, sada kao selektor

ZVEZDAŠI NA MUKAMA: Kako se odlučiti? Da li je lepša bomba Pavkova ili Žigića? (VIDEO)

On bi verovatno trebalo da počne sa lakšim treninzima i da postepeno pojačava ritam. Njemu i Zvezdi na ruku ide klupska pauza zbog reprezentativnih termina tako da će imati dovoljno vremena da bude u top formi za duel sa Radničkim u Nišu koji je na programu 24. novembra, a nekoliko dana kasnije će konkurisati i za sastav protiv Napolija u gostima.

Jovančić je letos došao bez mnogo pompe iz Vojvodine, bio u senci nekih drugih skupocenih pojačanja, ali je iskoristio šansu i postao jedan od najbitnih šrafova Milojevićevog tima. Jedan je od najkonstantnijih Zvezdinih fudbalera ove jeseni i izrastao je u miljenika navijača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

13.11.2018. 08:58
Pogledajte više