MILOJEVIĆ NA MUKAMA: Trojica igrača neće biti u konkurenciji za Arsenal (FOTO)

16.10.2017. 17:14
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Crveno-beli u problemu.

Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtak domaćin londonskom Arsenalu u okviru grupne faze Lige Evrope. Biće to težak meč za izabranike Vladana Milojevića, a kako za sada stvari stvari stoje, trener neće moći da računa na pun igrački kadar.

NOVEMBAR MESEC ODLUKE: Orlovi MOGU do TREĆEG šešira u žrebu za Mondijal (FOTO)

NJEGOV ZADATAK JE GOL: Boaći šmekerskim izjavama zapalio atmosferu pred Arsenal

Reprezentativac Gabona i jedan od najbitnijih igrača u ekipi Gelor Kanga, zadobio je povredu butnog mišića u na gostovanju u Kelnu, a ona ni nakon tri nedelje nije potpuno sanirana.

Nadali su se iz redova srpskog tima da će posle reprezentatvne pauze Kanga biti vraćen u stroj, međutim situacija sa njegovom povredom je čini se dosta ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo.

gelor-kanga / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

On je propustio prethodna dva prvenstvena meča Zvezde, protiv Napretka i Mačve a postoji velika verovatnoća da ga neće biti ni u četvrtak protiv Arsenala.

Pored lečenja u Parizu i Beogradu reprezentativac Gabona jos se nije priključio ekipi i šanse da se nađe u najboljem timu postoje, mada nisu velike.

Na spisku povređenih je i dalje golman Damir Kahriman, kao i Nemanja Milić, koji kao i Kanga ne igra od meča u Nemačkoj.

OVO DELIJE MORAJU DA ZNAJU: Zvezda izdala VAŽNO saopštenje pred meč sa Arsenalom (FOTO)

Piše:
Srbija Danas
16.10.2017. 17:14
Pogledajte više