MILOJEVIĆ PROTIV PRODAJE: On NE MOŽE da ide! Bez njega smo baš OSLABLJENI (FOTO)

18.01.2019. 08:21
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević / Izvor: MN Press
Trener crveno-belih stavio veto.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ne želi da ostane bez El Fardua Bena, bez obziran na to što je na "Marakanu" stigla ponuda od četiri miliona evra od jednog kineskog kluba za najboljeg strelca srpskog šampiona.

PITANJE ZA MILION EVRA: Pogodite svih sedam fudbalera Crvene zvezde sa slike! Ma, nema šanse!

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Zvezda dovela NAJVEĆE pojačanje! (FOTO)

Ben je ove sezone u crveno-belom dresu postigao 17 golova u svim takmičenja, a svakako su najvažnija ona dva u revanš meču protiv Salcburga, zahvaljujući kojima je Zvezda ušla u Ligu šampiona.

Iskusni krilni napadač je svojim igrama skrenuo pažnju na sebe, a Kinezi su za sada najizdašniji.

Ben Fardu / Izvor: MN Press

- U klub je stigla višemilionska ponuda kineskog kluba koja je stavila na muke čelnike i stručni štab. Ponuda je vrlo primamljiva, ali je veliko pitanje da li će Zvezda prodati Bena. Razlog je trener Vladan Milojević, koji ne želi ni da čuje za prodaju hitronogog napadača. Milojević Bena smatra jednim od najbitnijih igrača, što uostalom njegov učinak i potvrđuje - kaže za Informer izvor koji je dobro upoznat sa aktuelnim dešavanjima na "Marakani".

Sagovornik Informera ističe da je Milojević nezadovoljan što je ostao bez Miloša Degeneka, najvažnijeg defanzivca, koji je otišao u Al Hilal za 3,6 miliona evra. Pre njega, ekipu je napustio i Nenad Krstičić. On je prodat AEK-u za 500.000 evra. Strateg crveno-belih smatra da bi odlaskom Bena ekipa bila preterano oslabljena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najbolje koreografije Delija

 

Piše:
Srbija Danas
18.01.2019. 08:21
Pogledajte više