MILOJEVIĆ: Već sam sve rekao o derbiju sa Partizanom, sada nas čeka NAJTEŽE gostovanje (FOTO)

05.03.2019. 12:18
Piše:
Srbija Danas/S.A.
Vladan Milojević / Izvor: Srbija Danas
Utakmica u Lučanima na programu u sredu.

Fudbalere Crvene zvezde nastaviće takmičenje u Superligi Srbije. Za sredu (16.00, TV Arena sport) u okviru 25. kola ekipa Vladana Milojevića gostovaće ekipi Mladosti u Lučanima. 

- Idemo na noge ekipi koja je u poslednje tri-četiri godine u vrhu srpskog fudbala. Prošle godine su igrali u finalu Kupa, a sada su u vrhu tabele. Iskusna su ekipa, koja godinama igra zajedno, a pojačali su se ove godine, Bojićem i Bojovićem. Imaju jednog od najboljih golmana u ligi, Rosića. Znate kome idu zasluge za to, gospodinu Nešku (Nenad Milovanović prim. aut.). Ako pričamo o Lučanima, pričamo o njemu. Trener koji je studiozan, prati, analizira protivnika. Sve što sam nabrojao i rekao ukazuje da nas čeka izuzetno teška utakmica i može da se kaže da je jedan od derbija u ovom kolu. Očekuje nas jako težak posao, videćemo, danas imamo trening, spremićemo se na najbolji način i videćemo da odigramo jednu dobru utakmicu - kazao je Milojević u uvodnom obraćanju, naglasivši da ne želi da priča o Večitom derbiju, odigranom u subotu (više pročitajte OVDE). 

- Ne želim da pričam o derbiju. To je završena priča. 

NOVE VESTI O LUKI: Sportski direktor progovorio o ponudama velikana (FOTO)

NOVE VESTI O LUKI: Sportski direktor progovorio o ponudama velikana (FOTO)

MIRKOVIĆ O FRCI NA DERBIJU: Odgurnuo sam Kosanovića u želji da razdvojim

MIRKOVIĆ O FRCI NA DERBIJU: Odgurnuo sam Kosanovića u želji da razdvojim

Zatim mu je postavljeno pitanje, da li se ekipa ispraznila. 

- Navikli smo na to. Spremni su igrači i ne treba da to bude nikakvo opravdanje. Rekao sam igračima da ne postoji juče u fudbalu. Pred nama je nova utakmica i dokazivanje. 

Ekipu u narednih desetak dana očekuju četiri utakmice.

- Igramo stalno u ritmu sreda-nedelja, ali imamo veliki fond igrača. Pohvalio bih igrače koji nisu u protokolu, jer svi zaslužuju da igraju i na slatkim sam mukama. Kad pogledam svoj fond igrača, možda bih voleo da imamo i više utakmica nedeljno, a ne samo dve. Pravićemo rotacije i oni to znaju. 

Zatim je postavljeno novo pitanje o remiju sa Partizanom. Posle meča na stadionu "Rajko Mitić" emitovani su snimci spornih situacija, a bilo je i mnogo izjava...

JOŠ SE PRIČA O DERBIJU: Pantić u klin, Marin u ploču

JOŠ SE PRIČA O DERBIJU: Pantić u klin, Marin u ploču

- Takav nam je posao. Ne želim da pričam o tome, jer treba da budemo koncentrisani na Mladost. Sve što sam imao sam rekao odmah posle meča u medijima, a juče i igračima u svlačionici. To je sastavni deo posla i nemam problema sa tim.  

A onda je opet tema bio naredni protivnik, pa se Milojević složio sa konstatacijom da ih čeka najteže gostovanje do sada. U slučaju pobede (ili remija) nad Mladosti i Zemunom u subotu, biće prestignut rekord ekipe Slavoljuba Muslina, od 51 utakmice bez poraza (više pročitajte OVDE). U Lučanima bi mogao da bude izjednačen. 

- Ne vodim se time. Sve je to lepo, nema lažne skromnosti da nije, ali nije fokus na tome, već da odigramo dobru utakmicu. Mladost je ekipa koja je apsolutno drugačija od svih drugih ekipa u ligi, ekipa koja jedina uz Čukarički nije promenila roster. Razmišljam o tome šta ćemo da igramo i u kom sastavu ćemo da izađemo - zaključio je strateg Zvezde. 

Uoči ovog duela Zvezda je prva sa 66 bodova, dok je Mladost peta sa 39. 

BONUS GALERIJA

Pogledajte i kako izgleda odbojkašica Kim Glas

 

Piše:
Srbija Danas/S.A.
05.03.2019. 12:18
Pogledajte više