MILOJEVIĆA PITALI ZA VEČITI DERBI: Daleko je meč sa Partizanom (FOTO)

10.12.2017. 18:42
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević i Igor Spasić / Izvor: MN Press
Duel večitih rivala na programu je u sredu (18)

Upisala je Crvena zvezda rutinsku pobedu protiv Borca (3:0) u 21. kolu Superlige Srbije. Blistao je Aleksandar Pešić na meču, jer je postigao gol i asistenciju, a posle njegovog dodavanja defanzivac Borca je poslao loptu u svoju mrežu.

Zbog takve njegove partije i ostalih igrača bio je zadovoljan trener Zvezde Vladan Milojević.

- Nemam sta da zamerim igračima. Kako smo se dogovorili u svlačionici, tako smo igrali. Borac je dobra ekipa, pokušali su da igraju, ali nisu mogli da pruže sve od sebe jer su im nedostajali igrači. Zadovoljan sam odnosom prema igri - rekao je Milojević.

Zvezda sa devet bodova prednosti dočekuje Partizan u večitom derbiju (18). Na pitanje novinarke šta očekuje, trener crveno-belih da je neočekivan odgovor.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Sledeće kolo je za tri dana, ima vremena do derbija. Zanima me samo moja ekipa, tek posle duela protiv Partizana podvlačimo crtu - istakao je Milojević, koji nije želeo preterano da govori o tome meču.

Povodm žreba za nokaut fazu Lige Evrope, rekao je sledeće.

- Nemam posebnih želja, ali malo da se našalim, neka se drugi plaše malo nas.

Povodom debija mladog Dejana Joveljića.

- Presrećni smo svi zbog njega, jer znam koliko m uz znači ovaj debi. Pred njim je lepa karijera, i na njemu je da radi - naveo je Milojević i dodao je pohvale na račun Pešića, kod prvog gola.

Strateg Borca Igor Spasić naveo je da njegova ekipa nije mogla više u ovom trenutku.

- Nedostajalo su nam tri važna igrača. To se osetilo i u igri. Nismo pretili ka golu Zvezdi. Nismo ličila na sebe. Nadam se da ćemo se konsolidovati do srede i meča protiv Mladosti iz Lučana. Očekujem da na tom meču, napravimo nešto - naveo je Spasić

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
10.12.2017. 18:42
Pogledajte više