MISTERIOZAN GEST SUME: I dalje se ne zna da li će u Zvezdu ili Partizan (FOTO)

18.07.2017. 08:22
Piše:
Srbija Danas
Sejduba Suma / Izvor: Profimedia
Crno-bele večeras (20.45) očekuje revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Budućnosti.

Sejduba Suma u Partizanu? Neizvesnost i dalje traje, a novi detalj "dolio je ulje na vatru". Naime, tokom ponedeljka, velika želja kluba iz Humske napisala je na Instagramu (više pročitajte OVDE) da "se nada da će u utorak potpisati za Partizan". Međutim, samo nekoliko sati kasnije došlo je do promene. Ove poruke više nema, a zamenila ju je druga, sa "misterioznim" slovima B i S. 

POJAČANJE KAO IZ SNOVA: U Partizan želi fudbaler iz Premijer lige Engleske! (FOTO)

Već puklo između Olimpijakosa i Partizana? Grci traže da presudi UEFA

Na ovaj način, omaleni vezista iz Gvineje dodatno je uneo zabunu među navijače Parnog valjka, pošto se se pojavila i nezvanična vest da je za njega zainteresovana Crvena zvezda. 

Sejduba Suma / Izvor: Foto: Prinstcreen/Instagram

I dok Suma vaga i razmišlja, u ponedeljak u večernjim satima oglasio se i generalni direktor Miloš Vazura, takođe povodom ovog slučaja. 

- Non-stop imam komunikaciju sa predsednikom Slovana, očekujem da se završi. Radi se o par stavki ugovora. Prvenstveno, dalja prodaja, procenti, bonusi za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Mislim da ćemo lako da se dogovorimo. Ono što je jako bitno, igrač želi u Partizan. Kao što sam rekao, u ovom slučaju idemo preko svojih mogućnosti. Suma je izričita želja sportskog sektora. Nadam se da će biti zadovoljni ako im ispunimo želju. Suma se čuo sa našim sportskim direktorom (Ivicom Ilievim) i rekao mu da ako dolazi u Srbiju, dolazi samo u Partizan. Sa njim smo uslove dogovorili - objasnio je za klupsku televiziju Vazura. 

Podsetimo, crno-bele večeras (20.45) očekuje revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Budućnosti. U prvom meču u Beogradu bilo je 2:0 za tim Miroslava Đukića

Đukić želi moćan evropski Partizan, dokazao je to i pred revanš protiv Budućnosti

Piše:
Srbija Danas
18.07.2017. 08:22
Pogledajte više