MILOJEVIĆ: Bili smo i na "Enfildu", ali je to daleko od navijanja na "Marakani"

05.11.2018. 12:58
Piše:
Srbija Danas
Marko Marin i Vladan Milojević / Izvor: Srbija Danas
Duel 4. kola elitnog UEFA takmičenja na programu je u utorak.

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula u Ligi šampiona, u okviru 4. kola biće odigrana u utorak (18.55, TV Arena Sport 1), a duel na stadionu "Rajko Mitić" najavili su Vladan Milojević i Marko Marin. Uvodnu reč imao je šef struke crveno-belih koji su u subotu u Superligi pobedili Proleter. 

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI KAO PRE: Navijačima Liverpula Zvezda spremila VELIKO IZNENAĐENJE! (FOTO)

Englez pitao za Šaćirija, Milojević je imao spreman odgovor

- Očekuje nas spektakl kakav samo naši navijači mogu da prirede. Liverpul je favorit, ali daćemo sve od sebe kao u prethodnim mečevima - rekao je Milojević uz osvrt na pohvale na račun protivnika, ekipe Liverpula. 

- Ne znam šta da kažem, najbolje ništa... Tako ću da kažem sve. Ponosan sam na moje igrače i nadam se da ćemo svi uživati. Radujemo se, Liga šampiona kod kuće je posebna utakmica za nas. Nadam se da će biti drugačije nego u Liverpulu, pokušaćemo da iznenadimo. 

Usledilo je pitanje, kako će utakmica u Beogradu biti drugačija. 

- Na "Marakani se niko ne oseća prijatno. Nismo mogli da računamo na navijače na dva gostovanja (zbog kazne UEFA prim. aut.). Bili smo i na "Enfildu", ali je to daleko od ovog navijanja ovde. Verujem da će i igrači Liverpula biti fascinirani iako igraju uvek pred punim tribinama. 

PRED DUEL SA LIVERPULOM: Zvezda izdala mnogo VAŽNO saopštenje! (FOTO)

Reč je zatim dobio i Marin...

- Kad se setim meča sa Napolijem (0:0) i igrači Liverpula će videti šta mogu da dožive. Nadam se da ćemo na terenu da pokažemo više nego tamo. U Liverpulu je bilo dobro prvih 20 minuta. Treba ih napadati napred, a izgubiti loptu je smrt. Niko tako ne igra, pa nije ni Arsenal. Nismo tako naivni. Teško je igrati 90 minuta protiv njih napadački - objasnio je Marin koji je bio i u Čelsiju. 

Marko Marin / Izvor: MN Press

Da li ima dodatni motiv, da pokaže da je mogao više u redovima Plavaca. 

- Igram za Zvezdu i ne bih tako gledao. Dugo već nisam u Engleskoj i nije moj cilj da se vratim. 

A zatim je Milojević prokomentarisao grupu u kojoj su i Napoli i Pari Sen Žermen. 

Naša tri rivala su druga dimenzija u odnosu na nas, čak je i Liga Evrope nivo ispod. Naša tri rivala će se boriti za pehar, mi ćemo se boriti za svaku loptu, a rezultat će biti na moju dušu. Verujem da će rezultat biti bolji. Imam dilemu oko sastava, ali ko god bude starter, to će biti na osnovu viđenja mene i stručnog štaba. To ne znači da su najboljih 11. 

DAN PRE MEČA: Zvezdina klupa za rezerve promenila izgled! Deluje NIKAD moćnije (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Piše:
Srbija Danas
05.11.2018. 12:58
Pogledajte više