BULATOVIĆ OTKRIO: U četvrtak o kaznama u DERBIJU!

18.12.2017. 16:57
Piše:
Srbija Danas
Fudbalski Večiti derbi / Izvor: MN Press
Remi Partizana i Zvezde ostao u senci incidenata na južnoj tribini.

Direktor Superlige Vladimir Bulatović otkrio je u razgovoru za Insajder da će Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak odlučivati o incidentima u 156. Večitom derbiju.

PRAVILA UEFA SU JASNA: Zvezda i Partizan mogu da se pojačaju igračima iz Lige šampiona

ŽELJA: Zvezda vraća bivšeg kapitena?

Direktor Jelen Superlige Vladimir Bulatović / Izvor: MN Press

LEPO I MIRNO MESTO: FSS izabrao bazu za Svetsko prvenstvo

Bulatović je naveo da će se tada i utvrditi odgovorni za organizacione i bezbednosne propuste u meču Partizana i Crvene zvezde, koji je završen bez pobednika.

- Prikupili smo izveštaje. Urađen je formular koji mi pravimo posle svakog ligaškog kola gde se utvrđuju prestupi svih aktera. U četvrtak će se sastati Disciplinska komisija koja će doneti konačnu odluku - rekao je Bulatović za Insajder.

Medije je interesovalo zašto Superliga nije izašla sa zvaničnim stavom odmah posle meča, kao što je to činila u nekoliko prethodnih slučajeva. Direktor elitnog ranga, imao je spreman odgovor:

- Ovo je u neku ruku atipična situacija. Komisija ima svoju dinamiku i na osnovu izveštaja koje dobio oni će doneti odluku. Svakako, jasno je da će Partizan kao organizator snositi određene sankcije. Ne bih da licitiram koje i kolike će kazne biti pre odluke Komisije, to bi bilo neozbiljno. Svakako da je ružna slika otišla u svet - istakao je Bulatović.

Podsetimo, tokom 156. Večitog derbija na stadionu Partizana, nastali su veliki sukobi na južnoj tribini. Policija je intervenisala i izvela grupu huligana sa ranama na atletsku stazu, za koje se kasnije ispostavilo da su strani državljani. U sukobima je povređeno 20, a privedeno 26 navijača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
18.12.2017. 16:57
Pogledajte više