Mozzart daje najveće kvote na svetu na Kolubaru i Hamarbi

11.07.2022. 11:18
Piše:
Promo
FK Kolubara / Izvor: MN Press
Nigde nećete naći veće

Raznovrstan fudbalski program ovog ponedeljka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu Mozzart Bet Superlige Srbije i šampionata Švedske, a odsteri su spremili iznenađenja za po jedan meč.
Kvote na pobede Kolubare i Hamarbija, koji zatvaraju kola u svojim ligama, biće najveći na svetu. Kečevi na njih nigde neće biti veći!

KOLUBARA - RADNIČKI 1923 KRAGUJEVAC (PONEDELJAK, 19.00), KEC 2,40

Posle zauzimanja 10. mesta u srpskom šampionatu prošle sezone fudbalerima Kolubare su porasli apetiti. Iako je prvi cilj Lazarevčana i dalje opstanak, sada igrači Kolubare već stidljivo razmišljaju i o plej-ofu, o čemu govore i pojačanja tokom leta. Stigli su hrvatski internacionalac Ante Vukušić, Nemanja Milojević, Milan Delević, Vanja Ilić i Haris Kadrić, pa su očekivanja velika već od starta šampionata. Kolubara će ugostiti Radnički iz Kragujevca, tima koji je prošle sezone jedva izborio opstanak kroz plej-aut. U međuvremenu je sa Čika Dače otišao trener Nenad Lalatović, poveo je sa sobom u Borac iz Banjaluke Nedeljka Piščevića, Marka Gajića i Nikolu Andrića, pa su Kragujevčani prilična nepoznanica. Ima nekoliko novajlija, najzvučnije pojačanje je svakako Milutin Vidosavljević iz Čukaričkog. Prošle sezone Radnički nije nijednom savladao Kolubaru, štaviše oba susreta u Kragujevcu je izgubio sa po 2:0 i 2:1. U Lazarevcu su, u martu, odigrali 0:0.

HAMARBI - GETEBORG (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,75

Vezao je Hamarbi tri meča bez pobede, to mu je zadalo značajan udarac na šampionske ambicije. Sada je skliznuo na petu poziciju, zaostaje za liderom Hekenom sedam poena. Doduše, ima i odigran meč manje, tako da nije još ništa izgubljeno. Daleko od toga, prvenstvo još nije došlo ni do polovine. Samo, mora Hamarbi da podigne formu što pre. Možda već protiv Geteborga danas. Problem mu malo predstavlja dobro raspoloženje gostiju, koji dolaze posle tri uzastopne pobede. Doduše, nisu igrali protiv preterano snažnih timova, savladali su u tom nizu Sundsval (2:0), Sirijus (2:1) i Degerfors (2:0), sve su to timovi koji su lošije rangirani na tabeli od osmoplasiranog Geteborga. Uoči ove sezone Hamarbi i Geteborg su odigrali jedan prijateljski meč. Početkom februara je današnji domaćin trijumfovao sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.
 

Piše:
Promo
11.07.2022. 11:18
Pogledajte više