MUP PREUZEO SVE MERE: Posle spekulacija o PREKIDU, OGLASIO se komesar FSS! (FOTO)

10.06.2017. 14:15
Piše:
Srbija Danas/Beta
Fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press
Mediji objavili da se spremaju incidenti na utakmici Srbija - Vels.

Povodom predsojećeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, u okviru D grupe, između Srbije i Velsa (nedelja, 20.45), komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Ljubisav Sekulić najavio je da su preduzete sve mere bezbednosti u MUP-u, kako ne bi došlo do incidenata.

TURNIR PRIJATELJSTVA: Zvezda u FINALU, za titulu PROTIV Hrvata! (FOTO)

FOTO UBOD: Dušanu Tadiću je bilo baš VRUĆE na treningu! (FOTO)

- Mi smo ovoj utakmici koja je visokog rizika preduzeli maksimalni nivo bezbednosti. Napravili smo dva prstena oko stadiona i niko bez karti i akreditacija neće moći da prođe. Angažovali smo 770 redara koji će striktno kontrolisati sve na ulazu, ali i oko stadiona - rekao je Sekulić.

slavoljub-muslin / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

MUSLIN I IVANOVIĆ U ISTI GLAS: Moramo da OBRADUJEMO naciju! (FOTO)

U medijima se danas pojavila informacija da se spremaju neredi i prekid susreta Srbija - Vels, a komesar FSS je rekao da ne želi da spekuliše o medijskim nagađanjima.

- Sa MUP-om smo 15 dana u svakodnevnoj komunikaciji. Imamo maksimalnu podršku svih njihovih službi i jedinica. Sigurni smo da će biti dovoljno snaga i resursa da utakmica protekne bez nereda. Na svim ulazima, kako u VIP, tako i novinarskim biće postavljeni i kontrolni KD punktovi - dodao je Sekulić.

Piše:
Srbija Danas/Beta
10.06.2017. 14:15
Pogledajte više