SELEKTOR OTVORIO DUŠU: Muslin o SUZAMA, disciplini i promenama u timu

11.10.2017. 20:57
Piše:
Srbija Danas/RTS
Slavoljub Muslin / Izvor: MN Press
Orlovi će igrati na Mondijalu.

Selektor repreznetacije Srbije Slavoljub Muslin gostovao je u dnevniku Radio televizije Srbije gde je govorio i o nekim stvarima sa kojima javnost nije upoznata. Muslin je objasnio i zbog čega su igrači plakali, ali i šta je bilo presudno da se Orlovi nađu među 32 najbolje selecije na planeti. Selektor je govorio i o promenama u ekipi koje bi mogle da uslede do 14. jula starta Mondijala. 

VELIKA ZABUNA: Liga nacija NIJE kvalifikaciono takmičenje za EP 2020 (FOTO)

SVE SE TRESE: Brutalna poruka ruskih huligana Delijama i Grobarima pred Mondijal! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Suze Tadića i Matića posle pobede protiv Gruzije su dovoljan pokazatelj koliko je utakmica poslednjeg kola kvalifikacija bila i emotivno i psihički i fizički teška. Posle poraza u Austriji, godinu ipo dana našeg rada je stalo u tu jednu utakmicu, koja je odigrana u predivnom ambijentu. Posle pobede, emocije igrača su izašle na površinu, konačno su uspeli da se opuste i raduju velikom uspehu. 

NA PRAGU NEVIĐEN TRANSFER: Real za Kejna Totenhemu nudi STRAŠAN trio (FOTO)

Muslin je rekao da nijednog trenutka nije sumnjao u uspeh. 

- Projekat plasmana na SP bio je zajednički rad svih nas, kako čelnika FSS, tako i preko mene i mojih saradnika i igrača. Postoji fama da sam zaveo neku disciplinu, ali pre svega je to bio zajednički rad sa igračima, koji su očigledno posedovali kvalitet, samo je bilo neophodno povratiti im samopouzdanje. Da nisam imao veru u uspeh, ne bi ni preuzimao reprezentaciju. Pred start kvalifikacija je malo ko verovao u nas, ali igrači su od starta pokazali da su pobednici i da imaju mentalitet neophodan za visoke domete. Sad imamo osam meseci, prijateljske utakmice, dve već u novembru, zatim u martu i pred prvenstvo, gde ćemo nastaviti da se uigravamo i sigurno je da će šansu da se nametnu dobiti i igrači koji nisu bili u prvom planu u kvalifikacijama - rekao je Muslin gostujući u Dnevniku RTS.

BOMBA NAD BOMBAMA: Prebogati evropski VELIKAN nudi Zvezdi MILIONE za Boaćija! (FOTO)

Piše:
Srbija Danas/RTS
11.10.2017. 20:57
Pogledajte više