SERIJA A: Napoli nema ko da zaustavi! Lazetić UMALO POGODIO u remiju šampiona (VIDEO)

08.11.2022. 21:15
Piše:
Srbija Danas
FK Napoli / Izvor: Profimedia
Sjajna igra na Jugu...

Večeras je nastavljeno 14. kolo italijanske Serije A. Fudbaleri Napolija još jednom su dokazali da su konkurenti za "Skudeto" savladavši na stadionu Dijego Armando Maradona ekipu Empolija rezultatom 2:0.

ĐUKIĆ ŠOKIRAO OTKRIĆEM: Navijao sam za Crvenu zvezdu

ĐUKIĆ ŠOKIRAO OTKRIĆEM: Navijao sam za Crvenu zvezdu

ČEKA SE DOGOVOR: Sautempton ima ozbiljnog kandidata za trenera

ČEKA SE DOGOVOR: Sautempton ima ozbiljnog kandidata za trenera

DELIJE ZOVU NA BANOVO BRDO: Da pomognemo igračima da ostane plus sedam

DELIJE ZOVU NA BANOVO BRDO: Da pomognemo igračima da ostane plus sedam

Domaćin se propisno namučio ne bi li savladao svog rivala, u prvom poluvremenu raspoložen je bio Raspadori koji je u dva navrata pretio Vikariju.

Stezali su obruč igrači Napolija i u nastavku meča, pokušavali da ugroze gol rivala preko Angise i Osimena, dok je na drugoj strani Bandinelijev udarac završio preko prečke.

Detalj koji je prelomio utakmicu dogodio se u 68. minutu kada je Marin skrivio penal nad Osimenom, a siguran sa bele tačke minut kasnije bio je Irving Lozano.

U 74. minutu, Empoli je ostao sa igračem manje pošto je drugi žuti karton dobio Luperto.

Izabranici Lućana Spaletija sigurnom su igrom uspeli da privedu utakmicu kraju, pritom postigavši gol u 88. minutu kada je pogodio Pjotr Zjelinski.

Utakmica između Specije i Udinezea okončana je rezultatom 1:1

Gosti su prvi zatresli mrežu preko Saksesa, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda, da bi u 33. domaćin poveo golom Arkadijuša Reke.

Bod "zebretama" doneo je Sandi Lovrić koji je pogodio u 43. minutu susreta.

Fudbaleri Kremonezea napravili su veliko iznenađenje pošto su na domaćem terenu remizirali sa Milanom 0:0.

Ekipa iz Kremone osvojila je veliki bod nakon što je izdržala nekoliko strahovitih naleta "rosonera" koji su pretili preko Dijaza, Tijaoa i Mesijasa, no bez konkretnog učinka.

Uspeo je Milan početkom drugog poluvremena da zatrese mrežu rivala, igrao se 56. minut kada je Divok Origi pogodio, ali istovremeno i našao se u ofsajdu, pa je pogodak posle pregledanog VAR snimka poništen.

Usledila je jalova terenska inicijativa pomalo bezidejnog Milana koji nije imao adekvatno rešenje pred golom Karnesekija, Stefano Pioli je krenuo na sve ili ništa i u igru uveo mladog reprezentativca Srbije Marka Lazetića.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nije imao previše vremena da se istakne, u duelu dok je lopta bila van igre dobio je žuti karton i nije uspeo da pomogne svojoj ekipi da ostvari pobedu. U samom finišu meča, Lazetić je imao izglednu priliku da pogodi, međutim loptu je poslao preko gola.

Kremoneze je učinio veliku uslugu Napoliju koji je večerašnjom pobedom pobegao Milanu na osam bodova, "rosoneri" su drugi u Seriji A sa 30 bodova, dok je klub iz Kremone sada 18. sa sedam bodova.

 

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
08.11.2022. 21:15
Pogledajte više